luni, septembrie 17, 2007

Andrei Gheorghe

Cel mai mult ma enerveaza Gheorghe.Andrei Gheorghe.Cel care apare in viata noastra asa,ca unul Gheorghe care are cam mult tupeu.Dupa ce se urca pe toata audienta radio de la vremea aceea cu 13-14 se transforma in fenomen.Discutii la tigare in wc-ul liceului sau al facultatii in biroul contabilei,la coada la compensate,toate pline de argumente pro sau contra Andrei Gheorghe.Si nu ne lasa mult sa discutam despre asta ca vine pe TV cu Lantul Slabiciunilor.
-Ba da’ cine e Gheorghe asta ma,ce el le stie pe toate? Cum sa vorbesti asa oamenilor alora?Emisiunea buna asa,dar ma enerveaza Gheorghe ala! Pai sa indrazneasca vreodata sa-mi zica mie asa.
Dar noua celor tineri ne placea Gheorghe mai cu seama de cand il citeam si in 24 FUN.Si...da,le stie pe toate.Nu raspunsurile ci intrebarile.Si poate si raspunsuri dar nu cele din emisiune ci cele pe care ni le puneam noi la varsta aia.Dar si la asta.Daca e edevarat ca barbatii sunt doar niste copii atunci Gheorge stie toate locurile de joaca.Si toate jocurile.Ba nu doar pe cele frumoase.Cand Andrei Gheorghe spune ca a baut un whisky nu mai rezisti si desfaci sticla pe cre o tineai de protocol.Gheorghe scrie despre viata de noapte,Andrei Ghoerghe apare pe albumul la Parazitii.Marfa Gheorghe.Andrei Gheorghe publica o carte.Buna carte,articole scurte fara sa te plictiseasca.Nu o iau la birou sa o citesc pt ca nu pot fi atent.Prefer sa o citesc acasa.Seara pe W.C.Acolo sunt singur si relaxat si pot sa il inteleg mai bine pe Andrei Gheorghe.
Politica frate.Andrei Gheorghe se baga la o emisiune despre si cu politicieni.Hm,sa vedem,parca nu era genul.Ba da frate imi place zi-le Andrei,asa incurca-i,umileste-i,razbuna-ne,sa indure si ei ca si noi induram din partea lor! Am fost si eu acolo.Si l-am vazut pe Andrei Gheorghe de aproape.Arata mai uman decat pe TV.De fapt la pe TV pare verde.Si nu televizorul meu e de vina.Relaxat.Distins.
Acum Andrei Gheorghe face o emisiune care ma intereseaza atat de mult ca nici nu stiu cum se cheama.Stau multi la o masa si vorbesc despre politica,cred,upa fetele celor prezenti asa pare.Andrei Gheorghe a devenit ca ei.Sa ne fi tradat oare?Si tu Andrei?Cemaiconteaza,dar ce facem noi? Sa ne gasim altul?
Cel ami tare ma enerveaza Gheorghe.Andrei Gheorghe.Si dupa ce va citi ziarul asta va sti si de ce!

pepimustateanu@yahoo.com

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru blog in primul rand....si un comentariu aici...este o zicala care spune ''Ion, nume de sluga si Gheorghe, nume de prost''....Oare zice degeaba?

    RăspundețiȘtergere