miercuri, octombrie 10, 2007

Mi-e pofta de caltabosi!

De cateva zile incoace, atentia opiniei publice, a fost atrasa de recentul dosar, in care ministrul Remes ,este anchetat sub acuzatia de luare de mita.Printre alte bunuri pe care minstrul si le-a insusit, se numara si cateva kilograme de caltabosi.Nu va spun ce pofta nebuna de caltabosi mi-a facut.Si cum nu gasesc sa cumpar pe nicaieri,si nici sa-mi fac nu pot,incerc pe cat posibil sa uit de ministerialul produs si astfel sa dispara si pofta.Insa tot efortul este in zadar.Intre paginile ziarelor caltabosi,la radio caltabosi,la tv caltabosi cat cuprinde,astfel incat tara intrega este in clocot,iar in ea fierbe…..caltabosi.
Trecand peste ridicolul in care justitia se afla, observ parerile impartite in doua mari categorii.Remes vinovat pentru caltabosul luat drept spaga.Sau Remes nevinovat,iar D.N.A este partea negativa din poveste, care ancheteaza bietul om pentru un amarat de caltabos.
De ce trebuie vazute lucrurile doar in alb si negru nu stiu.De ce trebuie sa impartim lumea in bine si rau? De ce nu putem concepe ca intr-o competitie se poate in aceeasi masura ca amandoi sa fie buni,sau cum este cazul de fata ambele parti sa fie ridicole si vinovate?
De ce nu putem accepta ca D.N.A. este un organ ala statului, care actioneaza politic la comanda presedintelui,si care face cam acelasi lucru pe care il faceau si legionarii sau comunistii?Cand va mai judecati bunicii sau parintii, pentru ca nu au facut nimic pentru a opri cancerul comunist care a tinut tara patruzecisicinci de ani in moarte clinica, gandeste-te ce faci tu acum cand dictatura incepe sa incolteasca.
Pe de cealalta parte,nu inteleg de ce trebuie sa ii luam apararea lui Remes.Poate pentru caltabosii aia nu este vinovat,insa eu care nu sunt organ de ancheta pot gasi zeci de capete de acuzare omului ala care a distrus intr-un mandat ecomomia si finantele acestei tari,iar acum distruge cum stie el mai bine sistemul agricol.
Dar sa analizam un pic si cazul de fata.Chiar nu-l credeti in stare pe individul acela sa ceara spaga o masina de teren, si pe deasupra mezamplasul pentru cine stie ce chef vanotoresc? Sau cumva ne-am obismuit sa fim furati cu zecile de miliarde iar cand gasim unul care mai arunca si un caltabos in valiza cu bani ne ia mila si ii sarim in aparare?
Nu as vrea sa intelegeti ca as lua partea D.N.A. Reducand la operatiuni logice simple,excludem comaratia si spunem:D.N.A. rau. Remes rau. Se se duca amandoi unde a intarcat dracu iapa si a semnat Basescu alianta.
p.s. cei intersati de articolele mele ma pot citi si pe : bogul http://pepimustateanu.blogspot.com

pepimustateanu@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu