marți, martie 30, 2010

Floresti-Stoenesti - sfarsitul competitiei .

Nu am scris nimic despre alegerile de la Floresti pana acum. De la inceput nu am sperat intr-o victorie acolo. Insa simpla participare a P.S.D.-ului la acele alegeri a lasat in urma un parc. Il puteti vedea in acest film. Ceilati nu stiu ce vor sa lase. Din spirit de fair play spun: felicitari Costel Dumitru. Esti intr-un partid aflat la guvernare, ai toate parghiile sa faci ceva pentru oameni de acolo.

4 comentarii:

  1. Nu e corect, cum vorbesti tu de fair play cand e vorba de o victorie pentru care au fost mobilizate toate resursele partidului-stat ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pepi, intr-adevar poti: Poti orice!
    Chiar si sa muncesti la un parc...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu un parc nu se face o rezervatie naturala. Nici cu un primar (de orice culoare politica) nu se rezolva problema pauperitatii, a lipsei simtului civic, a marlaniei, a manelizarii...
    Daca ar fi castigat liberalii, era nashpa pentru Ionel Muscalu, ca s-ar fi ingrasat mai mult si trebuia sa-si modifice clinurile la costume si turul (II) la pantaloni. Lucica facea, Doamne fereste, vreo pareza. Mustatea se albea. Tica Beianu ar fi zambit (ca de ras nu-l crede nimeni in stare)...
    Daca ar fi fost sa fie fata pesedeului, era ca dreacu: Proto ar fi dat mana cu Maroiu; Tone ar fi pozat in victima obosita dupa o asa campanie glorioasa; Shogorul lui Iovan (ziaristul, ala de la Capitala, parveniciul), ar fi avut nasul atat de sus incat i-am fi gasit iute porecla - Radu Carnu'... In sfarsit, tu, Pepino, ai fi avut material de impaunat pe blog.
    Mai bine ca a iesit asa. Pe bune, lasand partizanatul politic deoparte, cred in Costel Dumitru si te felicit pentru fair play.
    Caminante

    RăspundețiȘtergere
  4. La cum il stiu peu e Costel Dumitru sigur va face ceva pentru oamenii din Floresti-Stoenesti. Pentru unii. Prietenii (lui) stiu de ce.

    RăspundețiȘtergere