vineri, martie 05, 2010

EARTH HOUR


Cred in continuare ca gesturi mici pot avea efecte uriase. De aceea voi raspunde indemnului Eart Hour .Va rog si pe voi sa o faceti. Ca gestul meu sa fie deplin in sera de 27 Martie 2010 intre orele 20.30 si 21.30 blogul acesta va fi suspendat vizitelor. Dupa 21.30 va redeveni functional iar eu voi fi in fata calculatorului pentru a ne putea impartasi experienta.

14 comentarii:

  1. Sa-i spuna cineva si domnului Lucian Iliescu realitatea ca eu am cuplat la ideea dumnealui de a introduce orasul Giurgiu in acţiunea de economisire a energiei, inaintea lui Ionel Muscalu, care consuma curentul(arde gazul) cu poezii pentru admiratoarele care se adauga zilnic pe blogul sau la persoane interesate de el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pepi... tu cu Nelu... măi băieţi... LUAŢI-VĂ!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stinge lumina si ramai asa. Ce vei face cu intunericul din mintea ta? Ai vreun amnar la dispozitie?
    Eu o sa aprind 100 de becuri ca sa anulez tot ce faci tu si ceilalti 99 de ecologisti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sictireli,esti rau din principiu? Ai ceva cu mine? La ce intuneric din mintea mea te referi? Ce este rau in a face un gest ca acesta?Cred ca te grabesti sa acuzi!Poate ca cineva trebuie sa sparga ghiata,iar daca eu nu voi reusi, macar semnele zgarieturilor mele pe gheata vor ramane.Ai tu ceva mai bun de facut in ora aia?

    RăspundețiȘtergere
  5. E greu... E CHIAR greu. Cum mama naibii să facă ceva împreună, un blog comun bunăoară, doi oameni dintre care unul îl vânează pe celălalt ORICE ar face sau ar spune?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bill Gates propune o solutie mai simpla castrarea tuturor oamenilor, nu achiesezi si la aia?

    RăspundețiȘtergere
  7. As putea-o verifica experimental pe tine anonimule inainte de a ma pronunta. Din cate vad esti candidatul ideal la acest experiment atata timp cat nu-ti folosesti... si stai ascuns in spatele anonimatului! In plus informatia este eronata,nu a propus numeni asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce-ai facut Pepino? Tu spui: -Ba putem iar asta iti raspnde: -Ba pe ma-ta! Cu asta vrei tu sa modernizezi societatea? Ti-am spus eu ca giurgiuvenii nu sunt oameni cu care sa faci treaba? E? cum e?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pino prea multi anonimi pe blogul tau. S-au adunat ca puricii pe vulpe. Da cu DTT sa scapi de ei. Nr vedem duminica la 11.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am zis si la Muscalu pe blog ca astia doi, Muscalu si Pino ar trebui sa se casatoreasca... sa se poata desparti pe motiv de nepotrivire de caracter. Iiiiii, caracter am zis? Ptiu...
    Bai Sictireala, nu il lasa inima pe giurgiuveanul asta suta la suta sa dea cu DDT. De altfel nu se prea mai gaseste. Recomanda-i Flit, sau mai degraba cianura cenzurii comment-urilor. E baiat "dastept" ne lasas sa-i facem trafic:))))
    P.S. Hotarata treaba, tre sa-mi fac blog - Caminante

    RăspundețiȘtergere
  11. Camii..
    Fa o carne vie mai repede, merita

    RăspundețiȘtergere
  12. Caminantee!
    Vezi ca ai prea multa maculatura in cap! Scapi si in mediul asta virtual si e pacat.
    Scrie si tu o carte, de ex.despre Mersul Bagajelor intre Gari.
    N-ar fi captivant?
    Nu ar fi rau si o Enciclopedie a Anonimilor nesemnati, astia sunt si asa nesimtiti.
    Hai ca te-am imbrobodit si pe tine.
    Stop joC, reincarca-te..odihneste-te placut.

    RăspundețiȘtergere
  13. Observ ca indiferent ce am scrie, sunt unii, cu sau fara nume, in special Anonimul Aiurit, care baga strambe. Un sfat: E la fel ca la tv, nu-ti convine schimba postul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Noua ne convine la toate, Agripina sunt de la Asociatia Veninoaselor fara Caracter, din Cartierul Policlinicii.
    -Noi nu schimbam canalul ca sa nu ramanem proaste(ca unele), suntem foarte foarte atente. Ceea ce va dorim si dumneavostra.
    Pa Anonimul Aiurit il Iubiim , ca de la el mai aflam ceva Nou, Imbacsita mica ce esti. Pa-te-pup

    RăspundețiȘtergere