miercuri, aprilie 21, 2010

Vizita la Giurgiu a presedintelui Ponta si a secretarului general Dragnea.



Intalnirea conducerii centrale cu ,,echipa” P.S.D. Giurgiu a avut loc marti, pe 13 Aprilie, la sala de conferinte a hotelului Sud , langa Billa.
Cu patru zile inainte, adica vineri, Nicu Badalau tinuse o intalnire la Bolintin cu majoritatea primarilor P.S.D., o intalnire consultativa prin care sa afle parerea acestora despre o posibila candidatura a dumisale pentru functia de lider al filialei Giurgiu.
Dar nu asta era problema. Problema este ca dominatia turca de sute de ani asupra orasului are inca o amprenta evidenta pe caracterele oamenilor. Spun asta pentru ca foarte multi ,,colegi” au inceput sa faca trasee, cand spre Bucuresti la sediul din Kiseleff sau Baneasa, cand spre Alexandria la domnul Dragnea, iar daca nu au facut trasee, au dat telefoane si au incercat sa primeasca si numai binecuvantarea unui interimat pana la alegerile ce vor avea loc la sfarsitul lunii mai.
Numai ca nici presedintele Ponta si nici S.G. Dragnea nu isi doresc sa aleaga inaintea organizatiei. De aceea au avut o atitudine exemplara, echidistanta, prin care nu au afisat nici o apropiere de vreun candidat caruia sa il mareasca sansele in cursa pentru presedintie. Au fost discutii lungi in care sefii au ascultat parerile oamenilor si s-au cautat solutii pentru problemele urgente. Un punct interesant de discutie a fost cel in care ne-am consultat cu privire la oportunitatea mentinerii aliantei cu P.N.L. la Consiliul Judetean si cel Municipal.
Singurele sugestii primite de la conducerea centrala au fost respectarea calendarului alegerilor in teritoriu si a normei de reprezentare calculate dupa un algoritm valabil in orice organizatie din tara si descurajarea colegilor care lansau zvonuri in organizatie despre o sustinere pe care ar avea-o de la unul din liderii importanti de la centru. In plus a fost desemnat de catre dl Dragnea senatorul Adrian Tutuianu ca secretar consultativ pentru organizatia Giurgiu pana la momentul algerilor.Atat.

Ce ar mai fi de spus:

1 .Eu nu voi mai candida la sefia organizatie de tineret pentru ca in luna iunie implinesc 35 de ani.
2.La Hotel Sud am fost impresionat de portretul patronului pictat in holul de la intrare. Nu stiu cum sa il calific, comunist ? sau burghez ?

Va urma…

3 comentarii:

  1. Si pe mine m-a marcat Pictura murala, dar nu numai cea de la intrare, ci si ceaw din sala de conferinta! Atat!
    Un coleg.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate cunosc eu Dragnea este prieten cu Lucian Iliescu si impreuna au hotarat sa il sustina pe Tone la sefia PSD pentru ca este omul PNL-ului. Daca Tone va castiga sefia PSD Giurgiu atunci PNL va defila la alegerile locale pentru ca PSD-ul nu va avea candidat la presedentia consiliului judetean si la primaria Giurgiu.
    Voi chiar nu stiti aceste lucruri????
    Un PNL-ist

    RăspundețiȘtergere
  3. Pino, ar mai fi multe lucruri interesante de spus despre vanzoleala din PSD Giurgiu, dar le pastrezi pentru tine. Preferi sa ne servesti un rahat de informatie, cum este insignifianta ta emotie la vederea unui kitsch care gadila vanitatea unui om ca Stubeanu.
    Spui ca poti, ba chiar pui si semn de exclamare la putirinta ta, dar uite ca nu poti spune si lucruri interesante.

    RăspundețiȘtergere