luni, aprilie 05, 2010

Canibalizarea Romaniei


TU esti complicele actualului sistem de guvernamant in tendinta de canibalizare a Romaniei. Nu reusesti sa vezi adevaratii vinovati pentru ca in crizele tale de furie iti sunt mai aproape vecinii, prietenii,colegii, parintii, copiii, semenii pe care sa dai vina.
Da, tu esti vinovat, cel care te certi cu vecinul care nu si-a platit intretinerea si din cauza caruia tu crezi ca ti-a oprit caldura .
Tu, cel care in plina greva a profesorilor nu te solidarizezi cu semenii tai, ci ii blamezi pentru ca stii tu o educatoare care cere martisoare de aur.
Tu, cel care nu intelegi ca trebuie sa cumperi produse romanesti ca sa putem tine economia acestei tari in viata.
Tu, cel care nu vezi regii asfaltului si clientela politica cea care suge resursele acestui stat, in schimb te bucuri ca urmeaza sa scada pensiile unora care au reusit sa obtina doi poli in plus la banii pentru batranete.
Si stii ce e mai rau? Canibalii mancau indivizi din triburi vrasmase, nu pe cei din propriul trib. Tu, noi suntem mai rai. Suntem caini, ne agatam cu disperare sa supravietuim urcandu-ne pe cadavrele semenilor, surzi la strigatul lor de disperare. Si-ti vei dori sa traiesti intr-o lume solidara cand tu vei fi jos, iar altii vor urca pe trupul, cariera, munca,viata ta, devenita cadavru si vei striga, dar nimeni nu te va auzi. Atunci iti vei aminti de propria surzenie!

2 comentarii:

  1. ana maria trasnea6 aprilie 2010 la 10:07

    este justificată atitudinea ta si din pacate asta e țara în care trăim, dar nu-i un pic cam dur sa scrii de Paște articolul asta? ...iar imaginea pe care ai ales-o cu acel cuțit...sunt de acord cu tine că trebuie să ne trezim la o realitate umană și să ne îndepătăm de canibalismul în care viețuim, dar nu de Paste....mai cruță-ne 2 zile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pino, fa-mi cunostinta cu acel TU -vinovatul- sa-i iau gatul!

    RăspundețiȘtergere