sâmbătă, aprilie 24, 2010

Problema P.S.D. continuare...


Au inceput pregatirile pentru alegerie interne care vor urma. Statul spune ca trebuie inceput procesul de la nivel de comuna, oras, municipiu, si abia apoi judet. In paralel se tin adunari generale si la structurile de tineret si femei.
S-au tinut deja adunari generale in cateva localitati. Nu sunt incantat de ceea ce vad. Rivalitatea dintre liderii de la centru a ajuns sa afectezeze partidul pana la nivelul celor mai mici nuclee. Am fost mirat sa vad ca in unele localitati sunt cate doi candidati la functia de presedinte al filialei comunale. Si ca, o data cu victoria unuia, echipa se fragmenteaza. Or poate partidul asta trebuia reformat de mai de mult. Poate avem nevoie sa trecem prin focul acesta. Cu toate ca nu cred. Nu vad nimic bun in aceste razboaie. Eu nu reusesc sa inteleg. Si as intreba orice membru de partid :
Pentru ce ne luptam? De ce acceptam ca pentru ambitiile unora sau ale noastre sa distrugem organizatia. Cel care va invinge intr-un final ce va mai face cu o organizatie slabita, satula de frictiunile interne si incapabila sa mai duca o lupta electorala serioasa?
Pentru ce ne dorim victoria? Pentru oamenii din partid? Sau pentru interesele noastre meschine?
Cu ce v-au ajutat liderii care va cer sa ii sustineti? Cine dintre ei a dorit victoria echipei si cine fost preocupat de propria bunastare ?
Ganditi-va bine inainte de a alege!
Oameni buni, dragi candidati indiferent de functia la care aspirati, va rog, opriti luptele interne, opriti loviturile sub centura. Nu mai constrangeti oamenii sa faca parte dintr-o tabara sau alta...Incercati sa fiti constructivi, sa spuneti cat de buni puteti fi, ce lucruri utile si minunate puteti face ...Nu mai blamati colegii candidati sau sustinatorii acestora, nu e corect!

Va urma...

UPDATE

Sambata seara in salonul de petreceri din comuna Izvoarele sat Chiriacu, presedintele P.S.D.Izvoarele, Silviu Cazacu a sarbatorit botezul fiului sau Alexandru Constantin. Am fost impresionat placut sa vad ca domnul Vanghelie a venit acolo sa sarbatoreasca evenimentul impreuna cu noi si cu presedintele interimar P.S.D. Giurgiu Adrian Popescu. A fost o petrecere pe cinste. Garantat Vanghelie!

Update2.

Senatorul Tutuianu a renuntat la colaborarea cu filiala Giurgiu a P.S.D. De organizarea alegerilor se ocupa presedintele interimar Adrian Popescu.

9 comentarii:

  1. Tu ai fi un bun conducator !
    R.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sau poate un bun sfatuitor pentru viitorul presedinte. Nu imi doresc functia de presedinte. Nu sunt pregatit pentru o responsabilitatea atat de mare.Nu cred ca am suportul financiar pentru a putea intretine cele necesare. Sunt colegi capabili pentru asta. Insa nu sunt ipocrit sa nu recunosc dorinta mea e a face parte din echipa vicepresedintilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Voi din PSD Giurgiu chiar nu sunteti capabili sa va alegeti un presedinte din orasul asta, sau din judet, care sa fie intradevar dedicat partidului....nu adusi prin diverse filiere din bucuresti sau din alte judete? Pacat ca trebuie sa vina altii ca sa va invete politica...

    RăspundețiȘtergere
  4. Isus spunea ca nu poti fi profet in tara ta. Marin Cristea nu a fost giurgiuvean, avea radacini in Baneasa si a fost un foarte bun presedinte.Badalau din Bolintin.Radoi din Fratesti dar mutat de mult in Bucuresti,Adrian Popescu este din Bolintin.
    Intrebarea mea este: Capacitatea de a conduce si de a face performanta sa masoara in locul de origine? Si daca este giurgiuvean si ia decizii impotriva giurgiuvenilor e mai bun? Sau intreb altfel: Dincolo de politica, cine este giurgiuveanul cu care noi ne mandrim?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine o fi bagat in cap giurgiuvenilor astia ca daca esti "din afara" atunci poti face treaba sau..., poti rezolva problemele vitale ale comunitatii fiind din alta zona!?
    Care sunt criteriile? Legi nescrise, mediocritate... Sau e vorba ca: -Ce s-a nascut pe melea-gurile astea e in continuare su-pus parantezelor puterii.
    Ce ziaristi, ce fripturisti,ce personaje puternice, ce valori culturale locale, o apa si-un pamant. D aia numai ploua nuI asa?
    Ce mese rotunde, ce colocvii, ce opinii pertinente somn de voie giurgiuveni, vantu vegheaza pentru voi. prafu o sa se aleaga de timpurile astea, noroc ca cacaciosii nu sunt asa vizibili. ar fi o putoaree mama mama

    RăspundețiȘtergere
  6. a..am si un peseu nu cerce-tati s ar putea sa aflati. suficienti-lor

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine-l cauta pe Maroiu si de ce? Ce-i cu mascarada asta? Vrei un sfat? Lasa-te de sfaturi. In PSD Giurgiu nu va fi liniste pentru ca in mijlocul PSD-ului magma sta sa iasa la suprafata. Cata vreme garantia voastra este incultul si shnapanul de Vanghelie va puteti atribui linistit titlul de Magma Cum Va Mai Laudati unii pe altii. Sunteti o gasca. Ba nu. Mai multe gasti formate din sobolani hamesiti dupa putere. Si tu esti un pui de sobolan, doavada ca iti sta mintea la o functie. Cat de mica, dar sa fie. Pai, sa ramana mititelul fara o fonctie? Noooo. Peste poate.

    RăspundețiȘtergere
  8. In spatiul mioritic destinat... creatorilor de cinii a vorbi de sobolani e cam desuet.
    Problema e cine? iti garanteaza ca nu vei devenii
    o sinnpla prada, adica un siMplu amarastean.
    C. Hara Kiri

    RăspundețiȘtergere
  9. nu mai zici nimic?
    :))

    RăspundețiȘtergere