miercuri, aprilie 07, 2010

Scandal in Piata Centrala




Decizia Primarului Lucian Iliescu de a vinde spatiul verde dintre Piata Centrala si blocul B.C.R., in scopul constuirii unui hipermarket a creat nemultumirea pietarilor care sunt foarte infuriati. Acestia ameninta cu greva si proteste de strada. Si-au pregatit in acest scop banere cu mesaje de protest. Oamenii cred ca in acest fel Piata Centrala va avea soarta Pietei Tineretului, adica va fi inlocuita cu un hipermarket, iar ei nu vor mai avea unde sa-si desfaca produsele cultivate.
In ceea ce ma priveste sustin demersul oamenilor. Cred ca Giurgiu are nevoie de investitii in productie, care ca creeze locuri de munca si astfel sa aduca bani pe piata giurgiuveana , nicidecum investitii in comert care sa ia banii din Giurgiu si sa lase si oamenii fara un loc in care sa desfaca putinele legume pe care le cutiva in gospodarii. In plus, giurgiuvenii au nevoie de legume proaspete si ieftine, nu produse fara gust, scumpe si de import, cum gasim in hipermarketuri.
P.S. de ce tace presa independenta din Giurgiu ?

11 comentarii:

  1. Tace ca e o ConsecintA.
    Cu vinovati, cu regrete, decizii, intentii si..realizari-contra unui asa zis bun mers,al lucrurilor blabla..
    Iertata-mi fie (O..God)pierderea de timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pepi giurgiuvenii n-au nevoie de legume proaspete, daa..! Au nevoie de mancare punct. Vizavi de moralisme,conduite,dreptati si fagase.
    Cee ai uitata de Pofta buna?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am scris imediat dupa sedinta de consiliu local. Decizia, spune nea Lucica, apoartine cetatenilor. Auzi si tu...vreau referendum.

    RăspundețiȘtergere
  4. -Da exista si s a mutat la un offshore in Cipru

    RăspundețiȘtergere
  5. Păi se putea altfel?
    Domnul primar Lucian Blegescu,pardon,Iliescu dacă ar putea ar transforma întregul Giurgiu în HYPEMARKET!
    Ce crede , că aşa va diminua criza?!
    Sau aşa ne luăm la întrecere cu,Bucureştiul,care are mai multe super-mega-ultra-marketuri?

    Şi aşa ,în megalopolisul Giurgiu , excluzând marketurile ( super, mega,hyper ) sunt o mulţime de chichineţe de magazine din astea şi unele lângă altele ,şi tot se mai deschid...şi bănuiesc că lucrul ăsta tot domnul primar îl permite..că de! aprobarea de la primărie..


    Asta în primul rând..
    În al doilea rând de ce pe spaţiul ăla verde..?
    După ce că sunt doar câteva ,amărâte prin tot Giurgiul..le mai şi distruge..


    Nu am decât cuvinte de "laudă" pentru aceşti oameni care nu ştiu prin ce " noroc" au ajuns să conducă oraşul..

    RăspundețiȘtergere
  6. Pepino si eu ma alatur pietarilor, dar nu pentru ca as muri de focul lor, ci pentru ca sunt impotriva constructiilor pe spatiul verde. Poate sa construiasca acolo si o fabrica de... locuri de munca si tot as fi impotriva.
    In alta ordine de idei, nu mai pune si ti intrebari retorice.

    RăspundețiȘtergere
  7. A, scuza-ma, acum am inteles ca te deranjeaza tacerea presei "independente". Sa-mi faci si mie cunosctinta cu ea, ca vreau sa fac o poza.

    RăspundețiȘtergere
  8. stai sa vad daca am inteles, orasul asta fara locuri de munca, cu probabil 1 mp de spatiu verde amenajat utilizabil pe cap de locuitor (fara cimitire), in orasul asta in care don' patron zis si primaru taie si spanzura chiar se poate renunta la un amarat minim necesar de spatiu verde? pentru ce? pentru un rahat de mega image sau alte infectii de genul? dar iliescu asta baga in buzunar spaga aia a lui de 10 la suta sau cat este si giurgiuvenii o iau in barba nu o data, nu o zi, ci de aici innainte. \riscurile sunt majore si cu impact foarte foarte mare.... Pepi daca este adevarat ce spui, eu cred ca am dreptul ca cetatean sa refuz propunerea nesimtita a primarului, pentru ca eu o vad ca propunere pentru mine ca si consumator. Sunt dispus sa montez ceva pentru a face un demers, nu se poate chiar in halul asta, nici cei mai fraieri giurgiuveni nu ar accepta.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ www.giurgiuro.blogspot.com

    "nici cei mai fraieri giurgiuveni nu ar accepta."

    Eu nu aş fi aşa de sigură în privinţa acestei afirmaţii ..

    RăspundețiȘtergere
  10. nu este nici o problema,romanul inghite tot

    RăspundețiȘtergere