sâmbătă, ianuarie 30, 2010

Ai donat pentru sinistratii din Haiti ?





Poţi salva o viaţă printr-o simplă donaţie la:SMS 848 - 2 Euro/apel in retelele
Orange,
si Cosmote**
Servicii oferite gratuit. Nu se percepe TVA.
0900 900 563-2 Euro/apel in reteaua Romtelecom
0900 900 565 -5 Euro/apel in reteaua Romtelecom
0900 900 567 -10 Euro/apel in reteaua Romtelecom*
Servicii oferite gratuit. Nu se percepe TVA.
În contul UNICEF la orice sucursală BRD-Groupe Societe Generale: RO10 BRDE 450S V434 6556 4500 sau cod 04
Donatii on-line şi detalii pe :http://www.unicef.ro/
Prima data cand am simtit ca unui strain ii pasa de mine a fost in Martie 1990 . Atunci priveam la televizorul alb-negru la Televiziunea Romana Libera spectacolul : Olanada ajuta Romania ! Ca orice show de televiziune cu scop caritabil cum am tot vazut dupa aceea, vedete, oameni politici sau bogati ai Olandei faceau donatii pentru noi . Eram un pusti pe atunci care nu intelegeam de ce oamenilor din televizor le pasa de noi si ne ofera de bunavoie un pic din binele lor. Niciodata nu a ajuns la mine ceva din camioanele cu ajutoare care tot veneau in tara, insa imaginile acelea mi-au dat un sentiment de siguranta. Nu eram singuri. Niste oameni la mii de kilometri se gandeau la suferinta noastra.
Acum in televizor vad oameni care sufera, iar eu am sentimentul ca pot printr-un gest sa ofer sentimentul pe care si eu cu ani in urma l-am primit de la altii . Am donat prin sms. Nu incerc ma laud cu suma donata, vreau doar sa dau un start .
Mi-ar placea ca toti jurnalistii si blogerii din Giurgiu sa participe la aceasta initiativa. Mai mult, daca as fi lucrat in presa as fi intrebat fiecare sef de institutie cat sau daca a donat . De nu, un sms- doua ar putea da chiar in fata noastra. Conteaza, sunt oameni ca si noi ! Sau mai mult, cred ca noi deabia dupa ce donam redevenim oameni !

18 comentarii:

  1. Convinge-ti prieteni posesori de blog pe care ii lauzi sa participe la initiativa ta ! Crezi ca poti ?
    Sau ai sa ajungi sa simti iar ca esti singur si cauti sa mai vezi un show cu olandezi !

    RăspundețiȘtergere
  2. A, si eu am donat, dar nu din initiativa ta, am vazut show-ul Realtatea ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Pepino Che Guevara ! Inafara de tine mai ai exemple... de prin P.S.D. ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Un singur patron din presa giurgiuveana a donat pentru Haiti. Se numeste Sulea Spataru.
    Apreciez initiativa ta. Problema mea este urmatoarea: mai am 2 euro credit in telefon. Vreau sa-i donez. Cui sa-i donez? Haitienilor sinistrati de cutremur sau celor circa 6 milioane de romani sinistrati de oameni politici ca tine? Indruma-ma, invatatorule!
    Apropos, tu cand ai donat ultima data 2 euro pentru romani?

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos ! Multumesc pentru ca-mi spui om politic si nu politician . Multumesc pentru aprecierea initativei ,poate recomanzi si tu cititorilor tai sa faca un gest nobil . Sincer sunt preocupat si de ce se intampla cu oamenii din romania, dar pentru ei lupt cu mijloacele democratice ale politicii . Pe de alta parte da-mi voie sa fiu putin cinic si sa spun ca o parte din romani suporta repercusiunile votului acordat la ultimul scrutin fratelui nasului nepoatei lui Bercea Mondialu , sau tatalui Ebei , sau . . . .cu Udrea nu stiu sa-i spun gradul de rudenie, cu atat mai putin cu Cocos !

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa ce ai fost baza PSD Giurgiu, aripa tanara, acum vad ca esti acid cu PDL :) Ai haz in vremuri triste. Esti un fel de Oblio in tara capetelor tuguiate.
    Constat ca in ultima perioada simti mai mult haitian decat romaneste. Aloha!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hait! (asta e o interjectie).
    Ptiu! (alta interjectie).
    Hai(di)ca ma distrezi.
    Che Guevara era mai pragmatic ca tine. Lua de la saraci si oropsiti si dadea la bogati, pentru ca astia din urma sa nu se imbolnaveasca de stres si sa ia vreo decizie pe burta goala.
    Lasa-i pe haitieni in seama altora si hai sa facem ceva sa nu devenim noi mai sinistrati ca ei. Fara cutremur...

    RăspundețiȘtergere
  8. De Haiti de Giugiu ai auzit? Ma refer la amratii aia din Caramidari in care mergeai tu si cu sleahta lui Maroiu si unde promiteati belsug si prosperitate. Alora le-ai donat 2 euro? Ca vad ca de umplut pagini cu vorbe in vant ai din belsug.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga anonime . Ai o exprimare atat de usor de recunoscut incat chiar si cand postezi injuraturi anonime tot te recunosc. Macar incearca si tu sa nu mai folosesti expresii pe care le-am auzit numai la tine ex:,, slaehta lui Maroiu" sau ,,amaratii aia din caramidari"
    De obicei nu raspund postarilor anonime,insa tie iti raspund pentru ca ...te-am prins... Eu doar incercam sa scot la lumina omul din tine ! Dar ai dreptate, atata timp cat nu am reusit...se vor pune de vorbe in vant !

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer sunt mahnit de faptul ca prietenii la care tin in continuare la fel de mult :http://cosmincretu.wordpress.com/ si http://ionelmuscalu.blogspot.com/ nu mi-au dat o mana de ajutor in aceasta initiativa. Chiar daca nu credeau in ea.Asa... de dragul meu! Nu o voi pune pe seama unei rele intentii, poate ca au si ei framantarile lor si militeaza pentru ele. Insa nici nu voi uita !Multumesc din suflet lui http://metaxatraian.blogspot.com/.Daca mai este cineva care m-a ajutat in mediatizare iar eu nu stiu mi-ar placea sa-mi spuneti ! Have fun !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca stiu si eu cine-i Anomimul care foloseste expresii de genul "sleahta lui Maroiu". Hai sa facem un concurs: Cine-l nimereste? :)
    Pe cuvant de onoare ca nu sunt eu.

    RăspundețiȘtergere
  12. Niciodata nu m-am gandit la tine.Pe cuvant! Este un pueril fara curaj sa infrunte pe nimeni care injura de dupa colt.Il stiu, pe cuvant, strang date despre el, cand voi lovi sa nu se mai ridice! Sau daca se ridica sa o faca cu mai mult curaj. Indiciu :Mananca din mana unuia la fel ca el doar ca mai copt un pic, si este inregimentat politic !

    RăspundețiȘtergere
  13. Iese ceva la concursul asta cu ghicitoarea? Sa stiu daca ma bag.
    Apropo: inregimentat politic? Hmmm. Poti sa dai cu piatra?

    RăspundețiȘtergere
  14. Pepi, iti raspund, fiindca o ceri, dar am o intrebare. Eu trebuie sa spun lumii ce fac in intimitatea mea? Mai ales gesturi de genul acesta?! Cred ca bucuria simpla pe care o simti cand iti vine mesajul de raspuns, e mai importanta, decat sa scri asta pe blog.Te felicit ca vrei sa faci ceva pentru oamenii aceia in orasul nostru, dar vorba cuiva, dupa ce dam aia 2 euro, putem sa ne gandim si la solutii mai serioase pentru cei de pe langa noi? Cat despre intrebarea ta, asteapta ziua de vineri...

    RăspundețiȘtergere
  15. C’est vraie,
    Le parti socialiste démocrate roumain change de logo!
    Désormais, ce n’est plus la rose mais un préservatif qui sera le symbole du psd.
    En effet, le préservatif tolère :
    1. l’inflation,
    2. vide les bourses,
    3. ralentit la production,
    4. détruit la prochaine génération,
    5. protége les glands
    6. et vous donne un sentiment de sécurité alors que vous vous faites baiser!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu, n-am donat! Nu am o pensie de cauciuc ca sa acopar cu ea toate relele din lume. Dar dvs ati donat ceva asociatiei "COPIII - VIITORUL NOSTRU 2002"? Copii ROMANI abandonati si de parinti si de guvernanti!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pepii, ala are barba sau ochelari.(sic)

    RăspundețiȘtergere
  18. la munca fratilor lasati gargara
    fapte nu vorbe

    RăspundețiȘtergere