marți, septembrie 02, 2008

Fa bula!



Aerodinamica bondarului nu-i permite sa zboare,dar el nu stie asta,si zboara.Din cauza formei si a culori de multe ori este confundat cu albina si lasat in voie pintre petale.Albina stange miere pentru comunitate.Bondarul nu stie asta dar strange.
Nu-i valabil doar pentru el. Din ceea ce ar trebui sa fie politica a devenit locul unde se regasesc de foarte multe ori indivizi cu o…,,politicodimica” nefavorabila.Cu toate astea ei continua sa bazaie si sa ne bazaie timpanele cu verzi si uscate.
Diferenta dupa care ii putem recunoaste am putea spune ca sa continuam fabula, este ca unii traiesc in colectiv disciplinati si produc miere in timp ce altii doar efecte sonore.
Ce nu stim noi este ca bondarii acestia pe care tindem sa ii luam in ras sau sa nu ii mai luam in seama s-au plimbat prin polen ca si albinele. Au strans suficient dar miere pentru comunitate nu au produs deloc.
Sunt aceeasi pe care ii vezi de ani de zile. Vin din patru in patru ani si ne bazaie iar in acest an mai rau ca in altii pentru ca se folosesc de statii de amplificare.
Poate ca exagerz cu aceste comparatii. Poate tind sa devin prozaic folosindu-ma de amaratul de bondar pentru a striga din pagina: -Gata!
Forta unui politician nu o da nici pozitia in partid nici banii si nici altceva din ceea ce ei incerarca sa ne sugereze. Forta unui politician este data de simpatia oamenilor exprimata prin vot!
Tu esti cel care da forta unui politician si tot tu esti cel care il sustine pe cel de care te plangi.
Ma zbat din rasputeri pentru generatia mea. Poate eu nu sunt unul ce merita aprecieri,si e firesc ca nu toata lumea sa ma aprecieze.Insa in locul meu alege unul tanar. Cred ca e mai de apreciat esecul initial creativ decat succesul mediocru.
Comunismul este ca Cernobal-ul,cu cat oamenii au fost mai expusi lui cu atat sunt mai predispusi.
S-a stabilit data alegerilor. Ganditi-va bine bine inainte de a alege.Patru ani dupa aceea nu va mai fi nimic de facut!

Pepimustateanu.blogspot.com

Un comentariu: