marți, aprilie 22, 2008

saptamana patimilor

Saptamana patimilor


Suntem in ultima saptamana de post. Ultima saptamana inaintea inceperi oficiale a campaniei electorale. Ultima saptamana de abtineri.Abtineri de post,abtineri de a pune pe tapet toate armele ce urmeaza a fi folosite in campania electorala. Si eu fac eforturi sa ma abtin. Sunt multe de spus.Si credeti-ma, veti fi uimiti de cate veti mai auzi. Iar daca in ziar nu voi spune totul, pe blog vor aparea si mai multe.
Pe langa batalia de la primarie, este una si mai crancena: Pentru presidentia Consiliului Judetean.
Iar batalia se da intre trei oameni care nu au mai fost pe postul ala niciodata. Sper sa fie o campanie curata in care sa avem ce invata noi astia mai tineri.
Cu toate ca nu cred. Miza este mult prea mare. Daca pana acum P.N.L-ul si P.D.-ul redenumit P.D.-L., nu se omora prea tare sa iasa in fata in batalia pentru Consiliul Judetean, de cand se vorbeste de legea in care functia aceasta se va numi ,,Seful judetului” , multi au inceput sa se linga pe bot. Vorba este ca s-ar desfiinta si prefecturile si ca judetul va avea un singur edil. Cum este in occident Guvernatorul.
Asta ca sa intelegeti de a inceput unora sa le pese asa brusc despre se intampla cu judetul nostru.
Dar suntem in post si trebuie sa ne abtinem.Nu va abtineti de la vot. Pe http://pepimustateanu.blogspot.com puteti vota persoana pe care considerati ca o meritam sa ne conduca destinele urbei.Ce pot sa apreciez este faptul ca nu se mai face campanie electorala dupa ureche. De departe se recunoaste prezenta unor profesionisti platiti in spatele candidatilor.
Poate ne uitam prea mult la televizor sa vedem batalia de la Bucuresti , iar pe cea de acasa o lasam pe locul doi.Nu ar trebui. Dincolo de frumusetea circului de acolo, este important cine ne va conduce aici acasa.Nu pot sa nu amintesc in incheiere un slogan electoral care mi-a placut foarte mult,folosit in America in urma cu cicizeci de ani: Hai sa facem impreuna o lume mai buna,si incepe schimbarea chiar cu tine!


Pepimustateanu.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu