joi, aprilie 24, 2008

Sa dialogam cu Cosmin Georgescu

Cine este Cosmin Georgescu? Daca vrei sa stii direct de la sursa, da un clik aici pe http://cosmingeorgescu.blogspot.com . Daca ma intrebi pe mine, pot spune ca este prietenul meu,un medic extraordinar dar si un barbat puternic.
Atat de puternic, incat sa candideze ca independent la functia de consilier local,suparat pe sistemul greoi al partidelor politice. Sau poate ca nu vrea sa-si mai asocieze numele cu vre-un partid politic.Poate isi doreste sa nu fie dator unei embleme intermediare pentru ce merita oricum. E mai bine sa ramana fidel doar oamenilor si propriilor principii.
Eu pot spune multe despre el, dar si mai multe puteti sa aflati lasandu-i comentarii pe blog. Raspunde la ele si este intresant.M-a mirat sa vad ca la doar cateva saptamani de existenta are cateva sute de vizite. Acum a dat liber si la comentarii.Sa-i scriem!

Pepi

Un comentariu:

  1. Te rog, scrie despre raportul Zeitgeist, sau cel putin publica-l,il gasesti pe youtube,sau la adresa:http://www.damaideparte.ro/index.php/zeitgeist-cel-mai-vizionat-documentar-din-istoria-internetului/519/
    Stiu...stiu..vine campania, trebuie sa va pregatiti,bla,bla,bla...DAR..fa-ti timp,e important,pt ca tu odata ai spus ca religia e cea mai puternica forma de manipulare,ne este prezentat in acest raport o alta mare forma de manipulare...
    SUCCES!:)) si...ASTEPTAM....

    RăspundețiȘtergere