marți, aprilie 08, 2008

De-aia.........

De-aia sa avem grija la vot!


Motto: Si cu vize,si fara gaze, si cu soldati in Irak.Dar cu reclama la inghetata lu Base!

Summit-ul NATO a fost un succes! Striga tare presa aservita,si presidentia.
E adevarat ca americani nu au renuntat sa solicite vize pentru cetatenii romani,ca Putin desi s-a obosit sa vina pana la noi nu ne-a oferit nici un fas bonus la gaze,si ca pe deasupra trebuie sa mai trimitem trupe in Irak. In schimb organizatoric a fost un succes. Ca o fata mare ce a primit multi petitori, de pe urma lor s-a ales cu un viol,dar se lauda ca idea a fost un succes pentru ca baietii s-au simtit bine.
In alta ordine de ideii,in ajun de summit cine se arunca tare pe televiziuni si se ia in gura cu rusii,ca ne incomodeaza, ca nu sunt democrati,ca de ei vine ploia? Base!
Cand vezi o asa atitudine,tinand cont si de relatia intima pe care se lauda ca o are cu ,,Marele Licurici”, nu poti sa crezi decat ca la summit-ul asta vor iesi scantei. Cand colo, Bush si Putin mai sa-si planga pe umar unul altuia,felictari si regrete ca se vad pentru ultima data in calitate de presedinti.
Si Baselu? Baselu ramane cu buza umflata ca a facut valuri la mal fara sa-l ia cineva in seama.
Totusi, va amintiti ce a spus Bush in conferinta de presa de pe malul Marii Negre? Ca a mancat la noi o inghetata foarte buna. Cine are fabrica de inghetata in Constanta? Base!
As exagera sa spun ca intregul summit a avut loc doar ca se aleaga cineva cu o reclama la un produs,insa nici alte castiguri nu observ.
Ca sa ma intorc la idea pricipala. Ne apropiem de campania electorala in forta. Multi vor incerca din nou sa ne minta. Toti vor vrea sa le votam candidatii. Nu zic neaparat sa ii votati pe cei ai P.S.D-ului. Cu toate ca m-ar incanta ideea. Mi-ar placea insa sa ii ascultati ce spun.E important sa vedem ce vor pentru noi.Riscam sa nu ii ascultam si sa regretam.
Riscam sa sa patim ca si cu Base. Sa-l credem ca vom trai bine, si sa ajungem sa traim o inflatie cum nu am mai avut de la Conventia Democratica incoace. Conventie in care domnul Presedinte Basescu a fost ministru,deci nu este strain.
Si indiferent de scuze,oamenii l-au votat pentru solutii nu pentru scuze.

Pepimustateanu.blogspot.com

8 comentarii:

  1. "Riscam sa sa patim ca cu Base"
    "ca cu", vai ce rusine, pai asa se exprima un politician de seama, "ca cu".

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru observatie,pertinenta. Graba strica treaba.Pe viitor o sa si citesc textul inainte sa-l public.Nu sunt un politician de seama,doar un tip implicat. Rog mult nu mai lasati cu anonim,mi-ar placea sa stiu cui raspund! Pepi Mustateanu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba nebun esti! Cum dracu faci de ironizezi orice! cica viol !:) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Supertare,nu ma gandisem la faza cu inghetata!

    RăspundețiȘtergere
  5. bine,"ca cu" in fata cuvantului Base, nu da asa rau,chiar se potrivesc de minune as spune,ai fi putut sa gresesti si "ca ca Base" si ar fi fost si mai bine.:P
    nu tin cu nici un partid,dar m-a amuzat asocierea de cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
  6. A....si mult succes in campanie, o sa aveti nevoie, lua v ar dracu pe toti cu politica vostra cu tot.
    De abia astept balciul,sa vad lupte in mocirla pe toate posturile si n toate ziarele.

    RăspundețiȘtergere
  7. ...sa curga sange de politician, zic, sa va omoriti intre voi sa va spargeti capetele,sa va trageti presul de sub picioare, sa va furati caciulile(e buna asta nu? cu caciulile:p)unul altuia,sa ne mai distrati si pe noi amaratii, ca voi a ti ramas cei mai buni mascarici ai Romaniei.Nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. ..si inca ceva: M am saturat: Traian Basescu e ca pula,in sensul ca e mentionat mult prea des de mult prea multi oameni,nu mai suport.Cand cineva se enerveaza nu si mai baga pula,il mentioneaza pe Base.Vreau inapoi la injuraturile adevarate,Base e un fals.

    RăspundețiȘtergere