marți, aprilie 01, 2008

Lupii tineri!

Lupii tineri



Nu doar in politica,ci peste tot exista un grup de,,lupi tineri” dornici sa le vina vremea. La inceput sunt visatori si spun ca atunci cand vor fi ei lucrurile vor sta altfel.Observa greselile celor mai varstnici si isi jura ca nu le vor repeta. Ii privesc pe ca pe niste oameni veniti de pe alta lume pe cei care inca mai aplica metode comuniste. Ba chiar se distreaza povestind obiceiurile batrinilor.
La inceput. Apoi timpul incepe sa treaca si lupii tineri ajung sa dispere.Simt ca vremea trece si ca miracolul inca nu a aparut. Simt ca pot mai mult si isi doresc asta.Observa cum lucrurile nu merg asa cum ar trebui si cred ca asta se intampla din cauza metodelor invechite puse in aplicare de oameni depasiti de situatie.
Apoi se arunca in lupta. Si pentru a putea spera la victorie, ajung sa foloseasca fix metodele pe care le acuzau. Si luptele ii fac sa nu observe cum timpul trece si cum ajung sa imbatraneasca iar pe langa ei sa creasca noi grupuri de lupi tineri. Obtin victoria mult dorita,dar deja incep sa fie vanati de noii lupi tineri. Trist este ca de-a lungul timpului uita ce gandeau cand erau tineri.Ba chiar cand unul cu mintea mai frageda ii aminteste spune ca si el gandea asa dar …ca gresea.
Povestea de mai sus este una fireasca.Trista dar fireasca. Mai grav este, ca sunt printre cei din din generatia mea, destui indivizi care sunt gata batrani. Sunt cei care nici macar nu au visat vreodata. Sunt cei care s-au nascut plini de ura,de de dorinte meschine,de bucurii rautacioase ,si de venin. Sunt cei care pupa in dos cate un sefulet si el la fel de complexat si de plin de ura.Iar pe acel sefulet si-l ia drept model,pentru ca ei sunt goi pe dinauntru. Sunt oameni care nu au construit nimic in viata pentru ca sunt fericiti doar sa faca rau si sa darame. Regret ca eu si alti cativa oameni de calitate din generatia mea au colegi de acea factura. Sunt cei care imi lasa comentarii rautacioase pe blog,fara sa cupleze la provocarile constructive pe care le lansez. Sunt cei care fug prin toate partidele doar sa mai gaseasca si ei un oscior cat de mic se supt.
Ca sa ajung la subiect. P.S.D.-ul are cea mai tanara echipa si singura care mai crede in idealuri. Mai sunt tineri si in alte partide,tineri doar cu varsta,pentru ca in interior sunt barani.Sunt plini de ura,de invidie,si rautate. Nu-i apreciati doar dupa aspect,incercati sa-i si auziti.Unii au ceva incap si va vor povesti ce vor.Altii vor incepe sa-i injure pe cei din P.S.D. La astia ma refer!
Pepimustateanu.blogspot.com

Un comentariu: