miercuri, ianuarie 30, 2008

TU 24

TU 24

Asteroidul 2007 TU 24 are de gand sa treaca pe langa planeta noastra marti noapte spre miercuri, la 537.000 de kilometri, ceea ce inseamna destul de aproape.
Specialiştii de la NASA îl monitorizează îndeaproape încă din octombrie anul trecut, când l-au descoperit. Aceştia spun că nu există niciun risc de coliziune. Totuşi, un asteroid atât de mare ajunge foarte rar atât de aproape de planeta noastră. Dacă ar lovi Pământul, impactul ar fi devastator pentru om şi toate vieţuitoarele
.
Frumos nume de asteroid : TU 24,de parca ar trada cumva faptul ca TU, mai ai exact 24 de ore de trait! Daca prin absurd ne gandim,cercetatorii ar sti ca asteroidul urmeaza sa aiba o coleziune frontala cu Tera? Credeti ca ne-ar spune? Si-ar permite riscul panici pe care ar putea-o crea o astfel de veste? Sau ar incerca sa ne linisteasca spunandu-ne ca nu trebuie sa ne facem probleme? Ca situatia este sub control,si bla,bla, bla,toata politica ce se aplica in astfel de situati?
Stim foarte bine ca oameni de la N.A.S.A. nu gresesc,dar daca totusi ar exista o cifra pe care ei o calculeaza intr-un mod eronat? Iar TU,eu, noi cu totii mai avem de trait sa zicem doar douazecisipatru de ore?
Ce ai face TU in aceste 24 de ore? Ai avea regrete pentru viata pe care inca n-ai trait-o? Sau pentru raul pe care l-ai facut unora, de cele mai multe ori voit,sau spre avantajul tau? Ti-ai suna parintii de mult uitati printre grijile tale intodeauna mai importante decat ei? Ai incerca sa sa ai o atitudine crestina pentru iertarea pacatelor? Ai face ceea ce inca nu ai facut ,dar ti-ai dorit o viata? Ai lasa sa iasa la iveala,si ti-ai indeplini acele dorinte, doar de tine stiute pe care de multe ori ti-e rusine si sa le gandesti ,daramite sa le mai inpartasesti cuiva?
Nu incerc sa tratez teme apocaliptice,dar toti emitem pareri despre ce am face in situatii de criza.Acum avem o situatie potentiala dar foarte aproape de a deveni posibila iar emotiile de multe ori schimba hotararile luate la modul rational.
Nu incer nici sa-ti schimb viata sa lansez sloganuri gen :,,Carpe Diem”Nici macar nu te imping sa gandesti despre viata!Iti spun doar Ca TU 24 este la 537 000 de km!
TU ce faci?
Pepimustateanu.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu