luni, ianuarie 21, 2008

Pazea,vin amazoanele!

Pazea,vin amazoanele!


De ani de zile strig si nu ma aude nimeni.Avem cele mai bune agentii de publicitate,premiate la cele mai mari festivaluri din lume,avem cei mai buni copyright-eri,si cu toate acestea campanile electorale ale partidelor politice se fac dupa ureche.
Si nu ma refer la strategii politice,acolo unde politicienii isi pot etala geniul.Strict la campanie ma refer,la mesaje care sa ajunga la public,la acea arta care convinge clientul sa cumpere un produs si nu pe celalalt.
Am parerea totusi, ca in ultima perioada strategii partidelor politice au inteles ca cel mai destept om este cel care foloseste inteligenta altora, si nu cel care se incapataneaza sa faca pe desteptul.
Astfel nu pot sa nu remarc si totodata sa apreciez de exemplu iesirea vicepresedintelui P.N.L. Ludovic Orban sambata pe televizor, unde intr-un frumos joc de cuvinte il compara pe presedintele Basescu cu personajul negativ(Sauron) dintr-un film de maxima audienta(Stapanul inelelor),care,culmea,exact in acea seara uma sa fie difuzat pe unul din principalele posturi nationale.
Mai departe,tot in acest weekend,P.S.D. vine cu lovitura de imagine demna de apreciat.La intalnirea Femeilor Social Democrate,presedinte Mircea Geoana lanseaza ,,Operatiunea Amazoanele” in care femeile sunt stimulate sa participle la lupta electorala ,,piept la piept" cu barbatii in fata carora,le recomanda presedintele, sa nu se lase mai prejos.
Ambele demersuri au avut un impact deosebit la public.Vazand astea nu pot sa spun decat ce spunea si batranul din poveste:,,Daca a fost mintea lor, buna minte au avut,iar daca i-a invatat cineva,bune invataturi le-a dat! Si daca mai au nevoie de invataturi bune…Voi continua sa strig,folositi creierele romanesti pregatite sa faca asta!

Pepimustateanu.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu