joi, noiembrie 01, 2007

Carnatii cu ulei in par

Carnatii cu ulei in par


Carnatii cu ulei in par, sunt cei pe care ii vezi zilnic pe strada.Carnatii cu ulei in par, sunt cei care te injura sa treci mai repede, pe trecerea de pietoni, pentru ca cei o suta de cai pe care ii conduc ei, nu au rabdare sa astepte sa treaca un amarat ca tine.Carnatii cu ulei in par sunt fii celor care in perioada de tranzitie ,au ocupat posturi din care se putea fura mai mult decat un top de coli de scris,un kilogram de sare de lamaie, sau un pachet de electrozi cum au furat ai nostrii.Iar parintii aceia au continuat sa fure statul in cardasii ,ori din pozitia de ordonator de fonduri ale statului,ori din pozitia de firma capuse pe langa o firma sau institutie de stat.
Carnatii cu ulei in par ,sunt cei pe care ii injuri de fiecare data, cand trecand in viteza cu bolizi lor ,te stropesc din cap pina in picioare. Ei au banii care le confera statutul.Ei forjeaza motoarele noaptea tarziu ,cand tu socotesti cat iti mai trebuie ,ca sa-ti pui niste termopane cu care sa te inchizi in suferinta ta ,si sa uiti de ei si de tot. Baietii acestia cheltuie banii in cluburile pe care tu le vezi la televizor, cu fetele pe care tu le vezi dezbracate in reviste. Pentru baietii acestia nu exista limita,nici bun simt,nici rusine si nici Dumnezeu.
Si stii de ce? Pentru ca tu esti fericit cand baietii astia te saluta.Pentru ca tu vii in intampinarea lor, cand ii vezi asteptand la ghiseu, si fara sa ti-o ceara, le faci servicii ,doar de dragul de a te baga in seama.Pentru ca tu te visezi o clipa unul ca ei, cand acesta isi mai aduce aminte de tine ,si te saluta pe strada.Pentru ca ei se cred Dumnezei, iar tu tot Dumnezei ii vezi.Pentru ca ei iti fac legea si iti leaga mintile, iar altceva nu ai in cap decat ceea ce au si ei.Pentru ca maneaua la noi este un stil de viata pentru toata lumea.Pentru ca muncitorul care imi repara chiuveta, atunci cand vine vorba de masini tot la bolizii pe care nu sii va permite niciodata viseaza. Pentru ca tu esti fericit ,cand unul ca ala o ia pe fi-ta seara de acasa.Si atunci nu il mai injuri ci il iubesti.Si te bucuri si speri ca fi-ta va devenii una ca ei.Iar tu ca si ea ,uitati de valori umane ,si va umeziti ca prostii seara cand ea va povesteste unde a dus-o ,si va imparte din ciocolata cu care vine acasa.Iar dupa ce ii da flit ca la o proasta si umple orasul cu poze cu ea goala zici ca n-ai avut noroc,nu ca sunteti prosti gramada.
Carnati cu ulei in par exista pentruca tu ii lasi sa existe.Sunt mari pentru ca tu ii faci mari, si au statutul pe care tu li-l conferi.Carnatii acestia sunt cei pe care tu ii ierti vazind cum incalca legea, in momentul in care nu suni la 112.Si ei vor exista atata timp cat tu le vei permite.
p.s. daca nu ai apucat sa cumperi ziarul ma gasesti si la un clic distanta pe http://pepimustateanu.blogspot.com

5 comentarii:

  1. Vorbesti cumva de baietii aia care daca fac si ei 10000 euro din fo cingarie ilegala fug repede si-si fac un leasing la o masina de 70.000? Aia care isi parcheazamasinile luxoase in fata unor bloculetze sordide din Tineretului si pe care daca-i scuturi mai bine nu scoti mai mult de un suc si-o gogoasha de la ei? De aia care le cantau greierii in calcai acu vreun an - doi si acum, chipurile se imbraca de pe calea Victoriei din capitala?
    Mai prietene, daca imi pot permite sa-ti spun asa, astia-s gunoie nu carnati, ca aia sunt gustosi si merg cu palinca si mustar de calitate pe cand astia put a ranced si a golaneala. nici macar nu cred ca merita sa scrii depsre ei aici, murdaresti pagina cu unsoare de prost si excroc.
    Mai bine hai sa discutam de cei care nu fac nimic, nici o afacere in afara camatariei si epateaza cu vile somptoase si galbene de-ti vine sa casti, de functionari publici corupti cu rol de sclavi pe plantatia primariei sau prefecturii, de politisti verosi si procurori manjiti, toti patati mai rau ca dalmatienii. Astia reprezinta un rau major si datorita lor exista si viermii de mai sus pe care nu-i intreaba nimeni de sanatate.
    P.S. De ce oare cenzurezi comentariile cititorilor? Parerea mea este ca trebuie sa lasi libere opiniile noastre, sa fim siguri de o prima manevra de transparenta. In fond, nu faci decat sa spui adevarul, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum le ştii tu pe toate !? Atât de bine încât te întrebi dacă nu cumva te regăseşti printre aceşti băieţi cu fitze. Hm...-nu ştiu....

    RăspundețiȘtergere
  3. Jaguar asta e vreun prieten de-al tău ? Sau eşti tot tu dar sub alt pseudonim ?!?

    RăspundețiȘtergere
  4. e un autoportret ff reusit
    te cunosti bine, te-ai descris perfect

    RăspundețiȘtergere