marți, iunie 08, 2010

Proces verbal

13 comentarii:

  1. Mamaaa...ce adunatura de obezi!Cum or sa mai stranga astia cureaua acum pe recesiune?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt numai niste oameni My self... In locul unora din ei nu ti-ai dori sa fii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Las-o dracu pe asta. Posteaz-o pe aiai cu steguletele galbene. A, scuze, nu am stiut ca a fost o gluma de prost gust. Sau prost gustata, depinde.
    Oricum, cand te-am vazut cot la cot cu Pochemonul din Iepuresti, mi-am dat seama cate parale faci. Esti si tu un pochemon, dar mai cu cravata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Steguletele au fost o forma de a ironiza apropierea domnlui Tone de PNL. Eu gasesc gestul drept unul spiritual si de bun simt.In ceea ce priveste colegul meu din Iepuresti pot spune numai ca noi suntem un partid social democrat :) !

    RăspundețiȘtergere
  5. Gest spiritual? Sa nu-mi spui ca te-ai spiritualiza intre timp de cand este prieten la catarama cu Pochemonul si altii asemenea inculti. Inseamna ca nu stii ce-i aceea un gest spiritual. Las-o moarta!

    RăspundețiȘtergere
  6. A, sa revin si sa intreb, ce-i rau in apropierea intre doua persoane aflate in partide diferite, care se respecta, sunt giurgiuveni si lucreaza in folosul giurgiuvenilor? Cand ne facem bine, ca doar militai pentru o politica a fair-play-ului si eliminarea rautotilor gratuite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu tot respectul Traiane, o politica a fair-play-ului nu inseamna sa ingenunchem in fata Nasului si sa-i pupam mana pentru doi poli pe care sa ii primeasca unul, doi imbuibati. Nu renuntam la protocolul cu PNL-ul. Dar il vom face reciproc avantajos astfel incat sa se realizeze si obiective social-democrate in egala masura cu cele liberale. Ca, asa e fair-play :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da-mi un exemplu sa vad ce gandesti. Dar inainte de asta gandeste-te la secventa cand a fost reales Victor Boiangiu (prin tradare) si tu huiduiai ca un vagabont, comentand apoi, cu lacrimi in ochi, in felul urmator: acum voi avea si eu un loc de munca.
    Pai de ce, doar pentru ca la putere se instalase ai tai? Cum stam cu competenta, cu valoare? Sa ne amintim si de faptul ca, tot atunci, ati pus doi vice la CJ, doi tradatori, doi inculti, doi incapabili. Ambii veniti de la partidul pe care acum il legati de catarg - PD. Au fost 4 ani de rusine pentru judetul Giurgiu. Sa reamintim fauna: Badalau prefect, Boiangiu presedinte CJ, Ionel Dinu si Octavian Dascalu vicepresedinti CJ. Mai ai ceva de comentat? Spune-mi cateva cuvinte despre fiecare fara sa-ti roseasca obrajul. Daca are ce-ti rosi.
    Asadar, inainte de a ridica piatra... mai gandeste-te.
    Chestia cu pupatul Nasului este perfect valabila la PSD. Nasul fiind in cazul de fata Vanghelie. Un personaj dubios. Incep sa nu ma mai mira ca esti de partea lui daca ti s-a anchilozat gandirea. Vanghelie este Nasul vostru. Pupa-l, Pepi, ca esti si tu garantat de incultul si mafiotul Vanghelie. Auzi cine vorbea de molluri in piete. Vanghelie. Spune-mi, daca ai curaj, cine a fost responsabilul cu pietele din sector 5, la nea Vanghelie, cumva Proto? Apoi, te intreb din prietenie, ce cauti tu in compania unui tip absolut incult precum fiul primarului din Iepuresti? Alt incompetent proptit intr-o functie foarte importanta pe criteriul banului, al influentei tatalui (Are primarul de la Iepureti vreo legatura cu senatorul VOICU???) si al carnetului de partid. Tu i-ai citit declaratiile de avere, interese si CV-ul acestui Pochemon din Iepuresti? Ma faci sa cred ca cine se aseamana se aduna. Si n-as vrea. Incearca sa rezolvi problemele astea si atunci imi voi schimba parerea. Dar pana atunci... tacere. Nu vorbi.
    Nu renuntati la protocolul cu PNL. Asta este si sfatul meu. Puteti sa-l rediscutati daca ceva nu merge. Totusi, sa nu uitam, ca aveti un vice la CJ gratie ajutorului PNL. Lucru pe care voi nu ati fost capabili sa-l faceti. Renuntati la protocolul cu PNL si a doua zi o sa aveti un ciuciu vice CJ. Dar de aici si pana la mascarada din timpul conferintei judetene... e cale lunga. Poate nu am eu simtul umorului super dezvoltat. Sa auzim de bine, daca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Muicaa!
    Cat de praf de pusca..!
    Noroc cu urbea chioara ca aici.. si daca te-ai intrebuinta cu rude sau cu specialisti..n-ar exploda ceva, orice!
    Da ce?
    Ce Mama dreacu sa duduie?
    :)poate o gagica

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru atentia cu care ai privit istoricul PSD Traian. Perfect de acord. Nu vreau sa mai adaug cate ceva la spusele tale si numai ca sa nu fiu acuzat iarasi ca imi lovesc colegii de partid. Intrebarea mea este totusi: De ce un jurnalist espectabil si integru, in fata caruia eu imi scot caciula, asa cum esti tu, este deranjant de infrangerea lui Tone? De ce atata sustinere pentru protocolul de pe urma caruia cetateanul, cel care trebuie sa fie realul beneficiar al intelegerilor de partid nu are beneficii spectaculoase. Prefer, ca un Che ce ma simt, o opozitie crancena la nivel de judet fata de putere fie ea nationala, judeteana sau municipala, iar apoi la lupta cea mare sa castigam sau sa murim in transee. Nu stiu ce va hotari biroul judetean dar pozitia mea asumata este una de opozitie fata de orice fel de guvernare la aceasta ora. Gresesc?

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat despre vicele pe care il avem...Mai bine nu-l aveam. E mai loial presedintelui C.J. decat celalat vice, cel pus de PNL. Iar de partidul sau putin ii pasa.
    Nu pot in schimb sa te contrazic privind critica unor colegi de ai mei. De aceea si eu cred ca in PSD ca si in PNL este nevoie de reforma ! Apropos, am auzit ca se incing taberele si in Partidul Liberal, sunt foarte curios cum o sa iasa :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, am auzit si eu ceva despre unele probleme in PNL. Dar totul la nivel de zvon. Nimic concret. Este interesant de urmarit. Poate ca ai dreptate cand spui ca a venit vremea schimbarilor in mai toate partidele. Ne-am cam saturat de aceleasi figuri şi de figurile facute de ei.
    Sa stii ca nu infrangerea lui Tone ma deranjeaza, ci faptul ca cel ce a castigat nu merita. Nu-i facut pentru asta. Or a persista in prostie e grav. Tot nu inteleg ce intelegi tu prin loialitate. Au facut afaceri impreuna, au pus PSD-ul in dezavantaj, nu a raspuns comenzilor de partid? Nu inteleg. Explica-mi sa nu cad in pacat.
    Pe de alta parte vreau sa va felicit pentru deschiderea catre presa locala. Felicitarile mele pentru ca ati permis cale libera. Veti vedea ca sambata la PDL lucrurile sunt cu totul altfel. Acolo cenzura este la ea acasa. Ii inteleg, au multe rufe murdare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Aveti ceva RE-evaluari de facut in comentariile dumneavoastra d-le Metaxa... Asta asa dupa 2 ani... ca si revolutia o vedem altfel dupa 20... ?!

    RăspundețiȘtergere