miercuri, mai 26, 2010

Cum vor vota parlamentarii de Giurgiu?



Presa libera din Giurgiu transmite competitii sportive si serbarile de Craciun de la Gradinite. Si scrie despre cum se distreaza P.D.-L.-ul de Sfantul Gheorghe, si cum sta treaba cu canicula ce va sa vina. Parlamentarii de Giurgiu apar in presa numai pentru a se lauda cu maretile realizari de a plomba un drum care era oricum sters de pe harta.
Nimeni nu ne spune pentru ca nimeni nu ii intreaba: CUM VOR VOTA PARLAMENTARII DE GIURGIU MOTIUNEA IMPOTRIVA SCADERII PENSIILOR , A SALARIILOR, A AJUTORULUI DE SOMAJ, A AJUTORULUI MATERNAL SI A AJUTORULUI MINIM GARANTAT?
Mai tineti minte ca in colegiul in care locuiti a fost un candidat la Senat si unul la Camera Deputatilor ca v-a oferit dupa caz, o galeata, o punga cu zahar si ulei, cincisute de mii, sau o vrajeala ieftina ca sa il votati? Aceia trebuie acum sa va reprezinte. E bine sa le urmarim evolutia pentru ca peste doi ani vor veni din nou cu punguta la usa dumneavoastra pentru a va cersi votul.
Deci, cine ii intreaba?

10 comentarii:

  1. Te pomenesti ca nu mai poti pune geana pe geana de focul parlamentarilor loco! PDL-ii au dat galeti, PSD-ii au dat izmene, iar liberalii au dat din gura ca nu au mai avut fonduri. Toti au furat. Are vreunul curajul sa dea cu piatra?

    RăspundețiȘtergere
  2. Te rog mai citeste o data cerintele mele. Ma intereseaza cum vor vota motiunea impotriva saraciei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Simpaticu’ dom’ Poet antimetaforice - Cornel Ghica
    Adăugat în 30 mai 2010, la 11:11 | 214 afișări / 124 vizitatori

    în fiecare zi udă florile

    scrie

    editează

    comentează cuminte
    încearcă

    să spună ceva
    nu-i iese

    cuvântul

    formă
    nici fond

    legumeşte
    metafore
    în gol

    de senzaţii
    o lacrimă în colţul
    ochiului
    o bală
    în colţul gurii

    în colţuri
    el nu poate
    fi cerc dar

    poetul
    scrie

    mult
    din nimic
    s-o alege ceva

    nimeni
    nu ştie
    de ce
    când

    doar el
    din mama lui
    scos pentru a fi băgat
    zugrav de timp

    fad

    niciodată
    nu joacă table
    sau nu
    consumă salam cu usturoi
    sana
    în general mezeluri lactate
    şi brânzeturi
    când

    în preajma sa
    se află
    eminescu

    o bancnotă
    sau
    o carte

    doar dimineaţa
    mănâncă
    pâine uscată cu
    mâna

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba, tu altceva mai de pret nu ai decat frecangeala lu Dabija sa te iei de presa locala? Vezi de drum, dar nu pe lamga gard, daca vrei sa nu te muste vreun caine de pantaloni. Te-a intrebat cineva de vorba? Atunci taci si inghite politichia voastra de cacat. Pui si tu o intrebare a la Gaga si te dai la jurnalisti. O mai si spui peiorativ "Presa libera din Giurgiu".
    Nu-i treaba politicianului ce transmite sau consemneaza presa. Treaba politicianului este sa faca pe vidanjorul. Asadar, Dorele, te misti mai cu talent?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pepi Mustateanu7 iunie 2010 la 00:47

    Heeei Sictireli, bine ai revenit ! Am inteles, ma comformez, ma misc, mai cu seama ca azi avem alegeri in PSD Giurgiu. Pe cine pariezi ?

    RăspundețiȘtergere
  6. As paria pe cineva din PSD daca as sti ca maine nu ma dezamageste. Treaba este valabila si la PNL.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pino, m-am distrat la conferinta judeteana PSD Giurgiu pentru alegerea presedintelui, cum nu am facut-o nici la filmele cu Stan si Bran. Sunteti haiosi, sa moara ma-sa. Pana la urma tot nu am inteles de ce v-ati adunat acolo? Ca sa ce? Sa spuneti bancuri rasuflate? Ca sa aratati cum va mancati intre voi? Cum va dati la gioale? Cum va platiti politele? Cum va acuzati de deviationism? Hai, ca aveti haz teribil. Pe cand partea a doua a acestui film comic?

    RăspundețiȘtergere
  8. In fiecare zi. da trebuie sa ai ochi.
    Mangafaoa exuberanta....
    din fam.cucurbitaceelor

    RăspundețiȘtergere
  9. Ti-a iesit si de data asta manevra, dar sa stii de la mine ca ati ales pentru Giurgiu cea mai proasta varianta. De ce? Din interes, evident. Doar voi credeti ca giurgiuvenii "social-democrati" sunt prosti sa nu vada manevrele voastre cu Vanghelie si pupila lui Proto (presedinte PSD Giurgiu - ce gluma proasta!). Pino, pretenare, vad ca esti cu ei. Sa-ti fie de bine, dar noteaza, o sa va dati cu tesla in coaie, pentru ca cine se aseamana se aduna. Filiala nu se trezeste la viata cu o nulitate politica precum Proto al vostru. Pardon, al lui Vanghelie.
    Apropo, cat ai primit de la penalul din Iepuresti pentru show-ul de prost-gust pe care l-ai girat cu agusta ta prezenta activa de Che Guevara de bordura?
    Bai, sa stii de la mine ca politica pe care o duceti voi la Giurgiu nu-i mai sus de genunchiul broastei. Nu-i de mirare daca ma uit in jurul tau. Alooo, Radu Popa, se aude!!! Si tu, nene, si tu?

    RăspundețiȘtergere