marți, mai 04, 2010

Inscrie-te online !

Pe data de 2 Mai, asa cum poate ati vazut si la Tv, tinerii inscrisi online in PSD au fost primiti in cadru festiv in partid, primind carnetele de membrul chiar de la presedintele partidului Victor Ponta. Nu au fost multi giurgiuveni printre cei inscrisi. Dar au fost. Dincolo de luptele din partid sunt oameni care cred sau care isi pun speranta in PSD. Iar dezordinea creeata de alegerile interne se va incheia pana la urma. Eu ii intreb aici pe candidati, care va fi oferta lor pentru tinerii din Judetul Giurgiu? Sau care va fi oferta lor electorala? Sau care le va fi mesajul pentru varstnici? Mi-e teama ca am uitat sa facem politica. Suntem orbiti de aritmetica voturilor. Tratam oamenii ca pe niste cifre. Dar ei nu sunt. Oamenii asteapta de la noi un mesaj. Inscrie-te online: Aici.

10 comentarii:

  1. Ce faci dl. Pepi, ai inceput sa recrutezi pesedei online sau ai primit si tu ca militienii target la amenzi? Tu cati adepti trebuie sa racolezi si ce le promiti? Nimeni nu vine moca, doar din simpatie. Trebuie sa-i vrajesti cu ceva...o patura, niste pantaloni...ca o mai fi ramas din campanie.

    RăspundețiȘtergere
  2. My self,neavand nicio promovare in judetul Giurgiu, actiunea de inscriere online a reusit sa inscrie 15 persoane in PSD prin intermediu internetului. Si crede-ma sunt numai oameni de calitate. In conditiile in care sa fii ,, independent" in parlamentul romaniei inseamna sa faci o grupare pro Basescu, singura alternativa ramasa este ca oamenii sa se inscrie...si in P.S.D. In plus, ti se pare tie ca incerc eu sa vrajesc pe cineva? Din contra, expun cele mai dureroase realitati din partid.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sant un tanar care ma bucur ca mai exista asemenea oamenii care mai cred in politica sincera si corecta si nu se lasa cumparati cu o galeata sau cu 500 mii lei (vechi).
    Felicitari pentru promovarea politicii corecte si sinceri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Inscrierea nu-i mare lucru. Miroase a gramada ordonata. Dar sa lasam vrajelnita asta online-ista, ca pana in coada tot a spirit gregar miroase. O sa ajungeti la concluzia: pesedisti, pesedisti, dar multi, Motoace.
    Altceva doream sa spun: "Tinerii inscrisi online in PSD au fost primiti in cadru festiv in partid".
    Intrebare. Au fost urale si aplauze indelungate? S-a scandat indelung "Stima nostra si mandria PSD si Romania?"

    RăspundețiȘtergere
  5. Sictireli, nu tot ce ne aminteste de perioada comunista trebuie blamat. Avem cu totii atitudinea pe care si tu o manifesti in comentariul tau, aceea de a ironiza expresii si valori. De asta ne ferim sa pronuntam cuvinte precum: drapel,imn, republica, interes national, cadru festiv. Dincolo de asta, cred ca atitudinea dictatoriala si ultimul presedinte comunist se afla intr-o zona putin mai portocalie, nu la noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Apa din Acvariu dom'Pepi cand o mai schimbam?
    Nu ca pestele s-ar strica de la.._ci
    Ce mancare le dati bibanilor
    Ce stil de inot ii invatati si...
    Va uitati in ochii lor sau le promiteti doar ore sigure pentru hrana!?

    RăspundețiȘtergere
  7. Apropo de hrana...sa nu fie onlain:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pino, am auzit ca ti s-a ancrasat blogul din pricina valului de inscrieri? Ha ha ha. Gluma asta cu inscrierile online candideaza la poanta anului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ei... imi fac datoria fata initativa prietenului meu Victor Ponta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ha ha ha. Acum Ponta iti este iar prieten???

    RăspundețiȘtergere