marți, iunie 15, 2010

Guvernul Boc intre motiune si mictiune


Motiunea nu a trecut. De astazi cincisprezece miloane de romani sunt supusi genocitului elaborat cinic de Guvernul Boc-Udrea-Videanu-Berceanu etc.
De astazi dictatura a mai facut un pas. Va fi o vara rea si o iarna dureroasa plina de stiri cu oameni disperati, infometati, alungati din case de banci pentru neplata creditelor,batrani fara medicamente murind sub ochii nostri, si fapte antisociale creeate de oameni disperati care vor talhari in strada din disperarea de avea ce pune pe masa la copii.
Dincolo de asta as vrea sa retinem cata nevoie avem de democratie. As vrea sa nu mai aud niciodata spunandu-se ca e nevoie de unul care sa hotarasca pentru toti. Sa nu mai blamam institutiile democratice ale statului, si sa nu mai credem ca exista inividul care detine magia de a face sa traim cu totii bine.
Ar trebui sa fim mai atenti cand decidem viitorul nostru. Sa invatam din asta ca trebuie sa mergem la vot, pentru ca fiecare vot conteaza, si sa avem grija cu cine votam.
Mai este o speranta, mai putem inca sa iesim in strada si sa ne cerem drepturile. Mai avem timp sa constientizam ca viitorul e in mainile noastre si ca nu vom schimba nimic stand in casa si injurand puterea uitandu-ne la televizor.
De astazi nici Dumnezeu nu ne mai poate ajuta. Doar noi mai putem schimba lucrurile in bine implicandu-ne, avand atitudine, lasand comodidatea de-o parte si implicandu-ne civic in atitudine pentru viitorul nostru.

5 comentarii:

  1. Pepi eu mi-as lasa sincer comoditatea de-o parte insa ce as putea rezolva?
    Dupa de a initiat furtul Psd-ul a nenorocit CDr-ul si a continuat PNL-ul jecmanind la maxim, ce as putea sa le mai cer eu unor rahati de guvernanti. Dupa ce eu mai furat si ei ce au mai gasit.
    NENOROCIREA nu e aici ci e in inima sistemului.
    care a tot facut in ultimii ani indivizi pe banda rulanta alimentati cu aceleasi piese si elemente ale puzzerului.
    E ca si cum i-ai cere copiilor lui Vosganian sa salveze tara. Ba daca gasesti esti bun ma Pepi.

    Nu poti sa penetrezi superfufe si sa nu te uiti in ochii lor nici 5, nici 15, nici 20 de ani?
    seful Simulatoru'the particule goale din Policlinica Gheorghe Iliescu

    RăspundețiȘtergere
  2. De dragul dialogului nu te contrazic.Spune-mi totusi, daca nu in noi, in ce sa stea salvarea noastra? Sau e de preferat sa murim resemnati din motivele enumarate de tine fara sa miscam un deget si lasand guvernul fascist sa ne stoarca de ultimele picaturi de sange pe noi si pe parintii nostri?

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea Pepi dar astia s-au facut extraterestrii.
    Asta a facut scoala si parintii in ultimii ani:
    extraterestrii, care iti arunca cu cartea sau legea in cap. atat. ATAT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei ce au votat impotriva motiunii au legalizat linsajul. De acum exista si lege pentru eutanasirea oamenilor in aceasta tara. Imi este scarba. Inclusiv de gestul lui Teo care a facut show dintr-o treaba foarte serioasa. Atat o duce capul.

    RăspundețiȘtergere