miercuri, februarie 10, 2010

Comunicat de presa. Liga tinerilor seniori din P.S.D.




Scris de Claudiu Diţa Miercuri, 10 Februarie 2010(preluat din http://www.argesmedia.ro/)


O nouă structură de partid a luat fiinţă la nivel naţional la PSD şi va fi înfiinţată una similară şi în teritoriu. Este vorba de Liga Tinerilor Seniori în care vor activa membrii care au trecut de 35 de ani, dar nu au mai mult de 40 de ani. Liga va fi coordonată la nivel naţional de Petrişor Mustăţeanu, actualul preşedinte al Tineretului Social Democrat din Giurgiu. Această structură va avea şi rolul de a-i pregăti pe foştii „juniori“ din PSD pentru contactul cu „seniorii“, aceştia urmând să beneficieze şi de programe de instruire privind administraţia publică locală şi judeţeană. Pe de altă parte, tinerii din PSD au decis să iniţieze un program de acţiuni de partid care să poziţioneze clar TSD în opoziţie.

5 comentarii:

  1. Asteptam sa vedem daca aceasta structura va fi functionala, va fi vizibila si va aduce ceva bun noua oamenilor de rand.
    Pana atunci succes

    RăspundețiȘtergere
  2. Rhat cu apa rece. Cand dracu nu are ce face isi cantareste coada.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai, cumplit de enervant ce esti, ai ajuns si mai jmecher, asa de-al dracului.Cin' te crezi tu, sa reusesti tot timpul?Nu mai are loc prostii de voi astia, ca va bagati mereu in fata.Sunt cu geana pe tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Va salut, si respectele mele, s-ar putea sa pun o intrebare cam scoasa din context dar risc. :) Nu este cumva in dezavantajul grupului o asociere intre, desigur revolutionarul, Che, dar comunist pana la urma?
    O parere sincera fara vre-o legatura cu politica pentru ca nu sunt cunoscator si nici implicat. :)

    RăspundețiȘtergere