marți, martie 11, 2008

SUCCESURI SI ESECURI

Succesuri si esecuri

Plecand de la titlu, va asteptati probabil sa incep sa activez motoarele ironiei, si sa le folosesc la turatie maxima impotriva mult zeflemitei Elena Basescu.
Eu insa studiam acest personaj cu mult inainte ca scandalul acesta sa izbucneasca,mai concret anul trecut in octombrie. Vezi http://pepimustateanu.blogspot.com/2007/10/elena-basescu.html.
Nici acum nu vreau sa-i iau partea.Este clar ca individa este mult sub pretentiile pe care le are. I-ar sta mai bine daca insista sa fie persoana publica, printre manelisti,solisti pop,sau stiu eu ce vedete mondene. Politica oricat de hulita ar fi ea, se face de oameni care au suficienta materie cenusie pentru vorbi in public macar. O impresie extraordinara a facut pe podiumurile unde se prezentau colectii de moda. Cu alte cuvinte…te inteleg ca esti fica presedintelui si ca vrei sa fii rasfatata,dar fa si tu chestii care sunt de mintea ta,nu te baga in politica, pentru ca risti sa te lovesti la ceas.
Totusi,daca urmarim indeaproape dezbaterile televizate,observam un fenomen mai putin amuzant. Se deschide o noua etapa in mizeria politica. Loviturile la familie si la copii. Toate ironiile pe care diversi oameni politici o fac la adresa Elenei Basescu constituie un precedent periculos. Pana la urma atacurile se refera la fata Presedintelui, si nu la copilul tampit. Daca ar fi fost orice alta pustoaica nimeni nu i-ar fi acordat atata atentie.
Mi-e tare teama ca anul acesta,un an electoral plin, am putea avea si alte scandaluri de aceste gen. Si credeti-ma pe cuvant, foarte multi oameni politici, chiar din judetul nostru ar fi socati sa stie totul despre odraslele lor,cu atat mai mult sa se dezbata public problema propriilor copii.
Pana acum problema copiilor a fost tratata cu mai mare atantie.Ma refer la situatii concrete,de exemplu cand fiul presedintelui Constantinescu era implicat in multe scandaluri cu afaceri necurate.Se amintea dar nu se comenta cu atata rautate. Copii prefectului de Dolj, Raducanoiu. Scandal public,tatal demis,dar fara comentarii murdare.Si exemplele pot continua. Pana la urma teama mea cea mare este, ca ii cream un precedent celui mai lipsit de scupule dintre oamenii politici-Traian Basescu! Omul asta are la dispozitie niste servicii, care il pot informa despre situatii pe care multi din care acum comenteaza ranjind rautacios nu le concep.
Pana la urma, oricat de nenorcit ar fi,cred ca a fost lovit la punctul cel mai sensibil.Pentru fiecare din noi, copii sunt tot ce avem mai sfant.
Nu cred ca va lasa lovitura aceasta nerazbunata. Mai ganditi-va!

Pepimustateanu.blogspot.com

Un comentariu:

  1. http://www.all-news.ro/politic/succesuri-si-almanahe.html?2;941

    titlul meu e inaintea titlului tai si e mai bun, am 1-0,

    te pup pe basca

    dmd

    RăspundețiȘtergere