marți, martie 04, 2008

Felicitari domnule Badalau!

Felicitari domnule Badalau!


Este cred a treia oara cand modific acest articol inainte de a-l da spre publicare.Initial voiam sa scriu despre faptul ca presedintele P.S.D. Giurgiu,cel mai tanar sef de filiala de partid din judet, este prezent acum si pe internet prin intemediul blogului sau: http://nicolaebadalau.blogspot.com .
Apreciam transparenta si sinceritatea dumnealui,apreciam faptul ca acolo am gasit informatii pe care presa ocupata doar de scandal, uita sa la mai spuna. Apreciam chiar activitatea sa parlamentara si realizarile obtinute pentru judetul nostru.
Luni seara insa am revenit asupra acestui articol si ..dupa ce am vazut emisiunea de pe Realitatea-pdl, rescriu acest articiol pe care il intitulez…tot Felicitari domnule Badalau. Felicitari pentru eleganta,pentru sinceritate,pentru demnitatea cu care ati rabdat atitudinea inchizitorie a armatei adunate sa va acuze, de ceva spre care manifestau mai multa invidie decat acuze.
Nu puteti decat sa-i multumiti domnului Tatulici-CARITAS pentru felul barbar in care v-a victimizat in fata alegatorilor.
Intreb totusi,daca toata mascarada aceea nu ar fi fost intentionata, puteau sa discute si despre activitatea parlementara a celor trei deputati prezenti la acea masa?
Puteam si noi sa aflam ce sume au adus acei oameni pentru judetul nostru de care se tot vaicareau ca ii doare.
Sau puteam sa aflam la o discutie obiectiva ce institutii ale statului au scos banii pentru campanile electorale pana acum.
Sa deschid o lista cu acuze pe care eu personal le-am adus de-a lungul timpului multor oameni de la acea masa, de care nu s-a amintit nimic?Sau poate domni aceia curati ca lacrima din acel studiou improvizat, au facut ,,un mic efort” pentru a-l aduce pe ,,Mancatorul de pacate” sa le curete pacatele care se discutau in soapta prin targ?
Ce ratiune fireasca poate sa inceapa emisiunea enuntand faptul ca orasul Giurgiu este uitat de lume,fara infastructura,ramas la nivelul evului mediu,ca mai apoi sa gasesca vinovat de asta pe altcineva decat pe cei implicati direct?
Ca tot veni vorba,nu credeti ca ar trebui sa-i amintim jurnalistului in cauza de scandalurile:jurnalisti sechestrati,taxa de bariera,sau caini vagabonzi, pe care incluziv televiziunea dumnealui le-a difuzat? Sa aiba o memorie asa scurta? Sau problemele astea nu au fost trecute pe stat?

Pepimustateanu.blogspot.com

2 comentarii:

  1. Ca toata lumea scrie e Ok. Ca au dreptul de a scrie si a elogia chiar si acei ce tradeaza nu mai e chiar asa de Ok Ca uni se ascund in spatele unor fraze frumos ticluite e OK mai grav e atunci cand cel care citeste articolul stie ca nu e adevarat mai grav e atunci cand te va mustra constiinta pentru ceea ce faci sau pentru ceeea ce incerci sa faci DOMNULE Pepy Mustateanu ca sa ascunzi ceea ce nu ai facut cand trebuia. SI APROPO SPER CA MA AUZI DA? SI SPER SA PLANGI CAND VEI CONSTATA CA SI ALTI STIU CE TU CREDEAI CA NU SE VA AFLA

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult nu mai primisem comentarii rautacioase. Chiar mi-era dor! Dar ca asta plin de amenintari si de reprosuri nu a mai fost nici unul. Ceea ce este rusinos este ca se ascunde in spatele anonimatului si nu isi asuma cele spuse.Problema este ca oameni cred ca lipsa semnaturii face ca identitatea sa nu le fie cunoscuta.
    Sa incercam un exercitiu pe text:
    1 .Este o persoana care nu ma cunoaste absolut de loc.Si asta pentru ca imi scrie numele cu y ceea ce nimeni din cercul mei de prieteni nu o face.Cred ca nici Giurgiuvean nu este, sau daca ma insel, este o persoana care nu prea iese din casa/birou pentru ca ar sti cate ceva despre mine.Ar sti si ca mortul meu din sifonier a tot fost publicat in presa locala,dar ar sti si ca nu ma tem asa usor,si ar gasi alte metode de convigere. Poate am si eu un pret dar acela nu este frica.
    2.Este o persoana care vorbeste foarte mult de obicei . Si asta reiese din faptul ca a scris totul intr-o fraza fara ca macar virgula sa o foloseasca.
    3.Este o persoana cu un tic verbal. Foloseste atat de des O.K. incat sigur are si in vorbirea curenta acest tic. Sigur mai are si alte ticuri verbale.
    4.Este o persoana de sex femin,sau masculin poate insa destul de efemenizata. Spun asta pentru ca stiu sigur ca substantivul cavaler nu are genul feminin,iar atitudinea sa nu este cavalereasca nici pe departe. Mia departe,aprecierea frumosului, si idea de a plange, de un barbat adevarat nu este conceputa nici pe departe.
    5.Este o persoana care a stat macar o data de vorba cu mine fata in fata. Si spun asta pentru ca imi vorbeste la persoana a doua singular si destul de personal pentru cineva care care nu m-ar fi vazut niciodata.
    6.Este o persoana pe care articolele mele o deranjeaza personal. E important de subliniat acest lucru,pentru ca,sa zicem un membru oarecare de partid de la concurenta,m-ar fi injurat dar nu ar fi pus atata patima in exprimare,asa cum intalnim in acest text.
    7. Amenintarile nu se bazeaza pe ceva concret, decat pe niste zvonuri in cel mai bun caz. Eu unul daca as fi vrut sa inchid gura cuiva cu ceva concret,nu ma apucam sa-l amenint pe blog. Ii spuneam direct ce probe si ce pretentii am.
    8. Este o persoana care a deposit varsta de 35-40 de ani. Reiese aceasta din faptul ca in ciuda exprimarii la persoana a doua singular cand ajunge la numele meu foloseste formula domnule.Mai departe este strain de originea motto-ului meu ,,Presupun ca ma auzi acum” care este inspirat de o melodie a formatiei Parazitii melodie care ma inspira ,si pe care i-o dedic din suflet pentru ca sigur i se potriveste!
    Ca sa inchei aceste text nu pot spune decat….Vai…ce m-ai speriat! Prietenii stiu de ce!

    Pepi Mustateanu

    RăspundețiȘtergere