marți, decembrie 04, 2007

Milica+ Tudorita=Love

Milica+ Tudorita=Love

Frate,nu am crezut ca voi vedea una ca asta niciodata. Dimineata il vad pe domnul Boc, (pentru ca este un domn, nu ii pot spune altfel) la televizor,agitandu-se vioi , si spunand ca P.D.-ul nu este de acord cu taxa de prima inmatriculare,si ca someaza guvernul sa o scoata imediat , si bla,bla,bla. Nici o vorba de fuziune,de alianta,sau de vre-un viol Basescian,vorba maestrului Cristoiu.
Fix in stirile de la ora cinci, aflam stupefiati ca P.D.+P.L.D.=P.D.L. Reprezentanti ai ambelor partide, apar speriati la televizor,imbracati ca de pe strada, si…..fara sa aiba foarte multe de spus,(pentru ca nici ei nu stiau)ne declara raspicat ca,gata trebuie sa fuzioneze, si sa creeze un nou partid.De ce? Nimeni nu are o explicatie. Analisti care inca mai pastreaza contactul cu realitatea,spun clar ca este vorba de un ordin de la ,,Imparatul” Base, si ca noul partid va fi cel prezidential.
Sunt oameni care vor analiza mai atent si mai profesionist problema aceasta la nivel national.Doar un lucru vreau sa ramana scris:Aritmetica voturilor nu este cea care se invata in scoala generala.Dincolo de asta, nu ma pot abtine sa intreb, cum se va aplica proiectul acesta la nivel local.Si nu merg mai departe de judetul nostru, unde P.D. si P.L.D. nu s-au inteles niciodata.De exemplu:
Presedintele organizatiei judetene Giurgiu a PLD, deputatul Dragos Ujeniuc, este nemultumit ca afisele electorale ale partidului sau sunt rupte din locurile lor de afisaj si inlocuite cu ale PD, transmite corespondentul ROMPRES.
Presedintele filialei Giurgiu a PLD, Dragos Ujeniuc, s-a aratat multumit de modul linistit in care se desfasoara campania electorala pentru europarlamentare, insa si-a exprimat ingrijorarea fata de atitudinea liderului interimar al organizatiei judetene a PD, Valentin Iliescu, cu care nu a reusit sa aiba nici un dialog.
Frate! Sau imaginati-va ca Ujeniuc teoretic ii va fi dusman de moarte lui Lucian Iliescu,si frate pana la moarte lui Valentin Iliescu.
Oricum sunt convins ca va fi totul extraordinar de frumos.Sa vezi in acelasi partid toate profesionistele in ale politici: http://www.alinaplugaru.com , http://www.elenaudrea.ro ,Mona Musca http://www.hotnews.ro/articol_print_54102_5_-1_5_-1-Dosarul-Mona-Musca-publicat-pe-Internet..Sa vezi organizatie de femei ce va avea partidul asta.Cei de la tineret cred ca vor fi condusi de domnisoara beculete (vezi http://pepimustateanu.blogspot.com/2007/10/elena-basescu.html) In persoana eminentei Elena Basescu.Sa vezi sedii la ei,sa vezi iar sperante de peste cicizeci la suta procent electoral,sa vezi iar dezamagiri,si iar fuziuni si iar Base,si iar Base si pana la urma gata si cu Base.
Sincer,pacat de cei de la P.L.D., muncisera mult , si erau surpriza pe esicherul politic.Dar,asa e in viata.Cand apare una mai frumoasa…pune cate un borfas mana pe ea si-i strica tot viitorul.Nasol e ca daca o lasa asta nu o mai ia nimeni!

Pepimustateanu.blogspot.com

Un comentariu:

  1. Pai...mai bine Alina Plugaru, Nutzi Udrea, Elena Basescu decat: Iacobov, Cozminca, Hrebenciuc, Marian Oprisan, Mischie, Sechelariu, Adrian "Termopan" Nastase, Miki Shpaga, Nicolae "Chirie de la stat" Badalau.
    Conform http://www.ziua.ro/display.php?id=192683&data=2006-01-30 ia uite ce aflam:


    ZIUA Foto







    Romanii sunt de parere ca cei mai multi politicieni cinstiti se regasesc in PD, iar cei mai multi corupti se regasesc in PSD. Aceasta este una dintre concluziile unui sondaj de opinie realizat de Insomar. Cercetarea a fost realizata in perioada 18-23 ianuarie, pe un esantion de 1155 de persoane, cu o marja de eroare de plus minus 3% si cu o probabilitate de 95%.
    Ori afaceri, ori politica
    Potrivit acestei analize, romanii sunt de parere ca principalul motiv pentru care oamenii intra in politica este dorinta de inavutire si ca cei care aleg o cariera politica ar trebui sa renunte total la afaceri. De asemenea, romanii sunt convinsi ca politicienii nostri nu sunt nici pe de parte inzestrati cu calitatile pe care le detin oamenii politici din tarile Uniunii Europene.
    Referindu-se la politicieni cinstiti, peste 30% dintre cei intervievati au spus ca cei mai multi dintre acestia se afla in PD. Aproape 20% cred ca cei mai multi sunt la PRM, iar 17% sustin ca PNL este partidul care a reunit cei mai multi politicieni cinstiti. Doar 14% dintre romani cred ca la PSD sunt cei mai multi politicieni onesti, iar 5%, la UDMR.
    Politica pentru bani
    In ceea ce priveste oamenii politici corupti, peste 75% dintre cei care au raspuns la intrebarile sondajului considera ca cei mai multi se regasesc in randurile PSD. 8% dintre repondenti sunt de parere ca in PD se ragasesc cei mai multi corupti, iar 7%, in PNL. Analiza mai arata si ca romanii prefera un politician corupt dar care a facut ceva pentru tara unuia cinstit dar care nu s-a remarcat. In opinia a peste 50% dintre cei intervievati, cei care intra in politica o fac pentru bani. 26% dintre repondenti considera ca oamenii vor sa faca politica pentru ca le place puterea si doar 7% cred ca cei care aleg o cariera politica vor sa faca ceva bun pentru oameni si tara.
    Sondajul mai arata ca romanii nu au o parere prea buna despre politicieni. 80% dintre cei chestionati spun ca oamenii politici din Romania nu prea au calitati comparabile cu colegii lor din tarile Uniunii Europene.
    Credit nelimitat justitiei
    De altfel, cei mai multi dintre intervievati cred ca in politica nu ajung doar oamenii cu calitati deosebite. Un numar foarte mare dintre repondenti, respectiv peste 70% sunt convinsi ca cei care aleg o cariera politica trebuie sa renunte complet la afaceri. De altfel, sondajul mai arata ca aproape jumatate dintre romani sunt de parere ca cei mai multi oameni de afaceri se afla in PSD. Cercetarea mai arata si ca pentru aproape 53% dintre cei intervievati, calitatea de "foarte bun om de afaceri" nu reprezinta o conditie suficienta pentru a fi considerat si un "foarte bun om politic". Exista insa si circa 47% de romani pentru care experienta manageriala poate fi considerata un avantaj si o premisa a indeplinirii cu succes a unei responsabilitati din cadrul administratiei publice. Realizatorii sondajului arata ca singura sansa de primenire a calitatii mediului politic ramane acordarea unui credit nelimitat justitiei de a actiona independent de orice interventie a politicului asupra deciziilor si mecanismelor sale functionale.

    Nu incerca sa vinzi castraveti gradinarului. Poporul nu mai este atat de prost sa creada tot ce spune un "politician" ca tine. In ziua de azi mai arunca omul simplu din popor ochiul pe net si pentru ca este la "un CLIC" distanta (cum zici tu nu? :P), se mai uita la Nasul pe la B1 TV, mai citeste un ziar, etc.
    Daca ar fi cerut PSD scoaterea taxei auto ti-ar fi convenit mai mult? In loc sa te deranjeze taxa asta imbecila..pe tine te deranjeaza ca a cerut PD-ul scoaterea ei...esti nesimtit sau nu-ti pasa de omul de rand care nu-si poate permite o masina noua.

    RăspundețiȘtergere