miercuri, decembrie 12, 2007

Trei ani de mandat

In momentul in care scriu acest articol,la stiri se anunta faptul ca astazi , presedintele Basescu a inplinit 3 (trei) ani de mandat.Un presedinte care a suferit atat de mult in opozitie, incat nici acum nu poate intelege ca el este presedintele tarii. Daca atitudinea unui politician in opozitie este una critica,atunci cand este pe functie, un politician cu ratiunea functionala, ar trebui sa aibe o atitudine constructiva. Nu este si cazul presedintelui Basescu. In momentul in care a ajuns presedinte,mi-am exprimat curiozitatea cu cine va mai deschide conflicte. Nu-mi puteam imagina ca se poate rafui si cu justitia,si cu parlamentul, si cu guvernul , presa , cu el insasi, cu prieteni de-o viata sau doar de-un pahar, cu partidele politice, si de ce nu cu propriul partid.
Ca si realizari personale cred cu putem deschide o lista in care sa notam dupa cum urmeaza:
-Podul de la Maracineni
-Eliberat traficul pe valea Oltului
-Podul de la Maracineni
-Condus o sedinta de guvern pe vremea inundatiilor
-Din nou podul de la Maracineni,ca a fost de trei ori acolo.
-Revelioane in buricul Bucurestiului
-Scandal cu jurnalisti rapiti
-Pozat in eroul national si salvator al jurnalistilor
-Facut scapat Omar Haisam
-Lupta pentru a nu fi suspendat
-Propus referendum pentru uninominal
-Realizat referendum in care nu l-a luat in seama nici curcile
-Si ultima dar nu cea din urma…..strans gunoiul de pe centura Bucurestiului.
Ar trebui sa fiu fericit sa traiesc in tara in care se strange gunoiul cu presedintele?
Din ceea ce ar trebui sa faca? Pai sa vedem. Imaginea Romaniei in afara tarii = ,,un popor de tigani” oricum tot e bine pentru ca in acceptiune presedintelui jurnalisti sunt tigani imputiti.Asta cand nu sunt gaozari. Relatia cu U.E.? - varza,atunci cand nu mai primim cate un avertisment pentru ca: platile in agricultura nu se fac,justitia e praf,taxa de prima inmatriculare e discriminatorie…of Doamne!
La multi ani domnule Presedinte! Multi ani fericiti si acolo unde te simti dumneate cel mai bine! In opozitie ca la putere nu stii ce sa faci!
Pepimustateanu.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu