sâmbătă, mai 09, 2009

Valoarea generalului

Valoarea generalului


P.S.D.Giurgiu a prins viata. Dupa un somn de cateva luni, dupa mai multe lupte interne fara invingatori, acum, in al doisprezecelea ceas revine in forta.
P.S.D.-ul este un partid de invingatori, iar venirea ,, Generalului Vanghelie” face ca toti ofiterii caliti in multe lupte, dar despartiti de mici orgolii, sa revina disciplinati in formatie.
In timp ce toti ne asteptam sa uitam niste nume, Marian Vanghelie reuseste sa gaseasca locul fiecaruia in formatie. Nicolae Badalau, Cornel Radoi, Marian Maroiu, Tudorel Tone, Sima Constantin, Marciu Cristian si cu voia dumneavoastra subsemnatul, sunt numele unor luptatori cu multe victorii la activ. Forta politica a acestor oameni reunita impotriva realilor adversari sub bastonul domnului Vanghelie este prima etapa a retetei victoriei.
Stiu ca par propagandist, dar chiar ma bucur sincer sa vad energia razboinica folosita in favoarea partidului si nu impotiva lui.
Iar asta este asa cum spunem in titlu, valoarea generalui. Degeaba P.S.D. Giurgiu detinea o forta combatanta ca nimeni altii, daca lipsea coordonatorul care sa canalizeze pozitiv energia.
Sigur ca de aici se naste intrebarea a cui este victoria ? a comandantului sau a luptatorilor ?
Din experienta P.S.D., am observat ca aceeasi echipa care a obtinut al doilea loc pe tara la un moment dat, intr-un alt moment, dar unul neinspirat, la locale, a obtinut un scor rusinos.
Insa acum P.S.D. Giurgiu se bucura de atentia victoriosului Vanghelie. Toata lumea stie ca in Bucuresti, pe campul de lupta cel mai dificil P.S.D.-ului, Marian Vanghelie a obtinut cel mai bun scor din istoria social-democratiei.
Si la Giurgiu va urma o campanie electorala stransa in care fiecare presedinte de partid va face eforturi pentru a scoate un scor bun. Stiu ca s-au deschis pariuri si fiecare spera sa detina victoria. P.S.D.-ul, dincolo de competitia cu celelalte partide, are o competitie cu sine insusi. O competitie prin care sa-si demonstreze ca isi merita locul detinut multi ani. Iar oamenii din P.S.D. cu aceasta ocazie vor invata ca este nevoie de toata lumea. Ca niciunul dintre ei nu este ,, unicul” si ca numai impreuna putem castiga. Sper din tot sufletul asta. Mai sunt rani deschise inca de vechile razboaie interne, mai sunt ambitii ranite, dar le-am uitat pe toate pentru ca acum avem o cauza comuna. Victoria P.S.D.
Iar unirea tuturor sub acelasi steag, fiecare pe postul pe care stie sa joace mai bine este asa cum spuneam….,,Valoarea Generalui !

Pepimustateanu.blogspot.com

4 comentarii:

  1. Petrisoareeee, "generalul" tau e un sfertodoct cu care ar trebui sa-ti fie rusine sa iesi in lume... Ce draqu mah, esti baiat dashtept, ai ajuns sa-i ridici osanale unuia care abia daca stie sa gangureasca trei vorbe stalcite? Aveam pretentii de la tine... La tone, maroiu si reli ma astept sa-l pupe-n cur pentru un os de ros...
    Si de ce ascundeti faptul ca "generalul" tau e si mincinos sadea...
    Iar voi cei care ascundeti adevarul sunteti complici, nu?
    Cine l-a exclus de fapt pe Madalin Voicu, s-a supus asta la votul ala unanim?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Caminante,ai ascultat clipul audio al acestui blog ?

    RăspundețiȘtergere
  3. e la misto nu? adica...nu poate scrie nimeni asa ceva pe bune, mai ales cand e vba de Vanghelie.
    Orisicum...cuvantul adversar mi se pare poate cel mai nepotrivit din tot textul asta!

    Caterica...sper!si chiar daca nu este, oricat de...organizati ar fi oamenii si politicile lor (nu politica lor) toti sunt acolo cu un scop principal sper eu ce inca mai exista in mintile unora si anume ROMANII si imbunatatirea vietii romanilor - ROMANIEI!
    sau "razboiul" asta se da pentru mine(cetateanul de rand) si eu nici nu stiam?

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti mai simpatic cand te dai cu parapanta. De ce nu lasi politica sa se odihneasca in pace? De ce tot o rasucesti de pe o parte pe alta pe plita?
    Apopos de General. Daca Vanghelie e general in PSD, tu, ce grad ai? Pai, tu... ar trebui sa fi academician. Pe bune.

    RăspundețiȘtergere