luni, martie 25, 2013

Petru Mustateanu

Biroul de Mediator Petru Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere, precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere Bucuresti si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.
MEDIATOR BUCURESTI PETRU MUSTATEANU
Despre mediatorul Petru Mustateanu:
- Autorizat ca mediator in urma absolvirii stagiului de pregatire in cadrul Pro – Medierea din Bucuresti - Formator Daniela Popoviciu.
- Absolvent Master - Colegiul National de Afaceri Interne al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza - Bucuresti .
- Absolvent Master M.B.A. – Universitatea Valahia – Targoviste.
- Absolvent Master - Institutul Ovidiu Sincai - Bucuresti.
- Licentiat in Management de Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti.
- Autor a  peste o suta de articole despre procedura medierii publicate in presa nationala de specialitate.
- Site-ul oficial de prezentare si contact a mediatorului Petru Mustateanu este: http://mediatorbucurestimustateanu.ro

2 comentarii:


  1. Buna seara! Domnule mediator, am citit cu interes blog-ul dvs si am observat faptul ca ati publicat numeroase articole despre mediere. Va rog frumos, puteti sa faceti trimitere cateva surse (link-uri, reviste de specialitate etc.) in care apar? Lucrez momentan la teza de disertatie si am foarte putina bibliografie in limba romana. Va multumesc, astept cu nerabdare sa va citesc!
    Toate cele bune,
    Eugen Marinescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule mediator, oare puteti totusi posta link-urile spre articolele dvs sau sursele in care apar? Ma gandesc ca fie nu ati avut timp sa raspundeti intrebarii de mai sus, fie lista este prea lunga si nu poate fi postata aici: in acest caz, maxim 20 de surse ar fi suficiente. Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere