marți, noiembrie 25, 2008

De dragul lor!


De dragul lor

Daca in Decembrie 89 aveau 18, 20, 25 de ani acum trebuie sa aiba in jur de 40,45. Adica exact la varsta la care sunt mai puternici ca niciodata.Si cu toate astea categoria lor de varsta este cea care refuza sa mearga la vot.Ei sunt cei ce au prieteni sau rude care au murit la revolutie sperand la mai bine.Si nu s-a intamplat nimic.Sau poate nu ne dam seama.Am castigat dreptul de a vota.Dreptul de a schimba un regim daca nu suntem multumiti de el fara sa se traga in noi cu gloante cand cerem acest lucru. DE DRAGUL LOR MERGETI LA VOT.
Nu ma puteti acuza de nostalgie pentru ca nu am varsta,si nici nu reiau teme deja uzate,insa invoc eroismul oamenilor acelora din teama de a nu regreta mai mult.
Sau luam in discutie urmatoarea tema: Presedintele Basescu dupa ce patru ani spune ca votul poporului este cel care decide, vine marti sera la televizor si spune ca: El este cel care va desemna premierul indiferent de scorul din parlament. PRIMUL PAS SPRE DICTATURA. Cand este vorba de parlamentarii alesi uninominal,nu mai conteaza vointa poporului. Poporul a ales o singura data pe Basescu si atat.
Ne imaginam mai departe ca ajunge sa isi numeasca premierul pe care si-l doreste. Asta inseamna ca in fruntea guvernului vom avea o marioneta a domniei sale. Asadar si ministerele vor fi conduse indirect tot de domnul Basescu despre care stim ca isi doreste asta, doar a si condus abuziv o sedinta de guvern cand premerul a lipsit din tara o zi.
Va puteti imagina ce se va intampla in tara noastra condusa de un singur om? IN ACEASTA SITUATIE DICTATURA ESTE DEJA INSTITUITA.
Sa mergem mai departe. Expresia de lup in haini de oaie o stiti deja. Ce nu spune nici Basecu si nici Tismaneanu este cine este continuatorul Partidului Comunist Romania.
Sa luam din nou discutia de la 90 incoace. La inceput a fost FSN, cel care dorea continuarea comunusmului dar fara Ceausescu. S-a transformat in FDSN. Din aceasta ramura s-a rupt PDSR-UL din dorinta de democratie, iar continuatorul partidului care a pastrat si primul sediu al FSN-ului din aleea Modrogan este P.D.-ul.
Asadar P.D.-ul care ulterior a devenit P.D.-L este continuatorul partidului communist din Romania,fara doar si poate.Faptul ca incearca sa se spele pe dinti cu mana drepata ca sa uite lumea, sau ca condamna ceea ce sunt ei cu adevarat nu este decat un exercitiu ieftin de imagine.
Ce vrau sa spun este ca riscam sa deschidem ochii prea tarziu. Dictatura odata instituita va duce prin intermediul D.N.A. la desfiintarea partidelor prin arestarea liderilor,si apoi….. O noua revolutie ne mai poate salva. O noua revolutie pentru a ne castiga drepul de a vota, drept pe care acum nu-l folosim din, lehamite.
De dargul lor, mergeti la vot!

6 comentarii:

  1. Cum se face domnu Mustateanu ca la acest capitol aveti acelasi indemn ca si presedintele Basescu. Sa fie oare primul pas spre o noua alianta p.s.d. + p.d-l?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe prietenul tau de la Pnl, Muscalu,ala de e ministru sau ce e el,l-a luat in ochi deja Realitatea in vizor cu dragostea de jurnalism in timpul campaniei. Pe tine cum de te-a sarit? Nu ar fi mai bine sa va vedeti de meseria voastra,de jurist sau ce esti tu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gasca baietilor de la metrou care bea apa plata cu lamaie dupa ce mananca PNL-isti pe paine (cu mustar ca sunt cam grasi), va ureaza succes in alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tati daca scoateti un vot mai putin decat am scos noi knd era Nicu Badalau, sa eliberati sediu ala ca venim in forta!

    RăspundețiȘtergere
  5. se strange latul tinichelelor de luni va luam la goana din sediu VENIM noi cei din teritoriu Psd Giurgiu nu e metrorex cati din cei in rosu de ieri voteaza in giurgiu

    RăspundețiȘtergere
  6. imi pare rau de tine prietene dar vei zbura direct la socru-tau portocaliu VENIM IN FORTA IMPREUNA CU NICU BADALAU

    RăspundețiȘtergere