marți, mai 06, 2008

Inceput de campanie.

Inceput de campanie

Asa cum bine observati si dumneavoastra campania electorala a inceput in forta. Am participat la lansarea candidaturii catorva primari P.S.D. Sunt mandru de ei. Lume multa,entuziasm,simpatie generala.Niste oameni de mare caracter apreciati in localitatile dumnealor.Nu voi nominaliza,dar dumneavoastra veti gasi cronici in acest ziar scrise de talentatii mei colegi. P.S.D. este un organism mai viu ca niciodata.Toata lumea,fiecare la nivelul sau actioneaza pentru o cauza comuna. Ma incanta sa vad atata energie desfasurata pe suprafata intregului judet.
Galagiosii dealtadata de la P.D.-L au amutit deja in fata organizarii impecabile pe care P.S.D.-ul o expune.
Oamenii intampina cu zambetul pe buze caravanele electorale ce se deplaseaza pe drumurile noastre judetene.
Totodata pe raza municipiului Marian Maroiu este asteptat de multimi impresionante de la intalnirile pe care le are cu cetatenii.
Profesionalismul P.S.D-istilor nu ma surprinde. Marian Maroiu,Victor Boiangiu,Aurelia Dobre,Cristian Marciu sau Tudorel Tone sunt oameni cu vechi razboaie castigate in numele P.S.D.-ului. Si o confirma din nou.
Ma surprind in schimb alte partide.Unele pozitiv,altele din contra.
In sondajul deschis pe blogul cu care ma semnez, ordinea voturilor sta in felul urmator: Pe locul intai este, asa cum va asteptati si dumneavoastra, Marian Maroiu si inca se mai voteaza. Pe locul doi Lucian Iliescu,iar pe trei,curios,Mircea Gemescu si nu Gicu Iorga asa cum poate ne asteptam.Ma bucur sincer pentru Mircea Gemescu,fostul meu coleg de partid si prietenul meu.
Mi-ar placea sa obtina voturi mai multe decat contracandidatul sau de la P.D.-L.
In ciuda celor patruzeci de santiere deschise in momentul acesta pe raza municipiului,primarul inca in functie Iliescu nu mai surprinde cu nimic.Oamenii au invatat deja ca dupa campanie nu se va mai construi nimic.
P.D.-L.-ul incepuse bine in capania pentru europarlamentare si oarecum simteam o usoara teama de elanul pe care si-l luase. Insa ca orice minune, nu tine mai mult de trei zile.Razboiele interne au distrus tot. Candidatul la primarie este abandonat,iar cel de la judet isi consuma resursele sa obtina cateva voturi intr-un judet majoritar P.S.D.
Spre bucuria mea sansele sunt in continuare pentru Partidul Social Democrat.
Iar daca sunteti alturi de noi,nu uitati: Cel mai important e sa mergeti la vot.
Pepimustateanu.blogspot.com

8 comentarii:

  1. Salut!
    Caravanele "profesioniste" ma trezesc in fiecare dimineata din somnul meu dulce, si asta ma face sa reactionez in orice mod,dar, nu sa le votez candidatii!!!
    Atat!

    P.S.
    Urmatoarea strategie pe care o planific, va fi aruncatul cu oua clocite in minunatele caravanele, caravanele...!
    Trebuie sa ma intelegeti si pe mine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragutz maiou....:))..tu si Mircea Badea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur enorm sa aud ca ,,profesionistii" mei de pe caravane isi dovedesc eficienta.Ei nu pleaca niciodata mai devreme de ora zece pe traseu, asa ca ori nu te deranjeaza masinile noastre de sonorizare,ori tu dormi prea mult.
    pepi

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos,ma bucur sa stiu ca-ti place. Da , si eu si Mircea Badea suntem genul de oameni lipsiti de complexe si de inhibitii,asa ca ........de ce sa nu ma afisez chiar si in foto asa cum ma simt bine.Nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne!
    V-am vazut astazi, adica trupa voastra de soc, in frunte cu "barosani" sefii, prea minunatii, urmati bineinteles ca in orice turma, de cei cu functii mai joase, si apoi de "plebe".
    Care saraca "plebe" era compusa din niste copilasi, suflete pure care strigat in cor usor gatuiti se dejamagiti(vedeti nici pe ei nu puteti sa-i manipulati, si ar trebui sa va fie usor, nu? ca doar sunt niste sufletele curate) "P..S..D..!!, P...S..D.!!!, si mai izbucneau, in ras, si mai chicoteau putin.
    Ma uitam la ei si-mi spuneam in gand:saracii, ce stiu ei, ce stiu ei pe cine urmeaza, sunt niste bieti copilasi, amagiti cu cine stie ce, ca sa strige, ceva ce nici nu inteleg, la varsta lor, dar sa mai si creada, dar oare parintii votrii care cu greu fac fata nevoilor vietii, ce-or spune?
    Macar daca le-ati fii dat ceva parintilor lor ca si-si lase copilasii nevinovati sa fie panganiti de la varsta asta cu machiavelica politica.
    Trist!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu sincer regret nu pot decat sa-ti dau dreptate.Chiar daca reprezint P.S.D. nu ma identific cu el si nici nu sunt de acord cu toate practicile pe care unii colegi de-ai mei le utilizeaza.
    Drept dovada a ceea ce spun acum vei vedea la sfarsitul acestei campanii cum vor cadea niste capete pe la noi,tocmai pentru practicile neortodoxe care sunt folosite,dar despre asta vom vorbi atun

    RăspundețiȘtergere
  7. care colegi? tu nu ai mai dat pe la sediu de vreo 2 saptamani

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga..anonim! daca pui intrebari provocatoare ai bunul simt si spune cine esti!
    Si tine minte! Cand elefantii se lupta..iarba din jur e distrusa.Nu te baga intr-un razboi care nu este al tau! Nu de alta dar s-ar putea sa te numeri printre invinsi fara sa ai vre-o vina!

    RăspundețiȘtergere