marți, mai 13, 2008

Dezbateri incordate!

Dezbateri incordate

Luni seara , posturile de televiziune dezbateau intrigate un subiect care din intamplare s-a desfasurat pe raza judetului nostru. In fapt, doua echipe electorale eu avut un conflict de pe urma caruia au rezultat oarecare violente.
As putea incepe prin a spune ca oamenii aceea erau suporterii unor partide politice.Si ca violenta, fie ca este prezenta pe stadioane,sustinand echipe de fotbal, sau pe strazile unei comune sustinand partide politice, nu isi face de astazi prezenta in jurnalele de stiri.
As mai spune de asemenea ca in singura perioada in care Romania a mai avut o democratie reala,si ma refer la perioada interbelica,manifestarile electorale avea de multe ori finaluri violente.
Nici la case mai mari lucrurile nu stau altfel. Cei care urmaresc stirile despre politica externa, stiu ca si in U.E. dar si peste ocean conflicte violente rezultate in urma dezbaterilor electorale sunt la tot pasul.
Asta nu inseama ca sunt de acord cu violenta fizica.Mai cu seama cea pe care ati vazut-o la telvizor.
Mai mult de atat. Oamenii in zona de nord a judetului au ajuns la capatul rabdarilor. Mafia imobilara le-a luat pamanturile pacalindu-i prin tot felul de tertipuri avocatesti. Mafia aceea, asa cum bine stiti este de cele mai multe ori mana in mana cu administratia locala. Cel mai bine se cunoaste dezastrul creat de acesti mafioti in orasul Mihailesti. Sunt oameni care ne marturisesc cu lacrimi in ochi experienta nefericita prin care au trecut.
Pe de cealalta parte borfasii epateaza in masini scumpe sfidand suferinta oamenilor provocata chiar de ei.
Acestea sunt cauzele pentru care oamenii ies in strada. Oamenii nu mai vor sa taca si sa indure.Cu totii cunoastem cate un borfas care a distrus destine pentru imbogatirea sa rapida.
Insa asta este diferenta majora intre socialism si liberalism. Social-democratii sunt cei care vor ca toata lumea sa aiba, si sa evitam imbogatirile excesive in detrimentul celor multi. Liberalismul din contra.Fie ca este el democrat-liberal sau simplu liberal,doctrina lor se reduce la o singura idee simpla. Sa se acumuleze capitalul doar in buzunarele unora,iar restul sa se hraneasca doar cu frimiturile pe care acestia le mai scapa printre degete.
De aceea in guvernarea P.S.D. nu se permiteau aceste tunuri imobiliare.De aceea tendinta era sa o ducem mai bine.Si tot asta e cauza pentru care acum Romania merge catre dezastru.Inainte sa votezi..mai gandeste-te!

Pepimustateanu.blogspot.com

5 comentarii:

  1. dedicatie pt dl Badalau :Unu pt totii-Parazitii, apropo de sloganul "Nicolae Badalau pentru toti, toti pt Nic.Balalau"

    RăspundețiȘtergere
  2. si pt toata scena politica "vreau sa va doara"
    \mult succes in alegeri

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt in asentimentul tau total si nu mai pt ca si eu sunt un fan al trupei Parazitii.Poate recunosti in versurile lor si sloganul,,Presupun ca ma auzi acum"
    mai multe pe messenger!
    Pepi

    RăspundețiȘtergere
  4. Fratioare, imi cer scuze!
    Radeam zilele trecute de voi, mai exact de sloganul vostru electoral pt primarie, si consiliu.
    Dar tocmai a trecut caravana PD-L, si am incremenit, cred ca a inviat Ceausescu!!!
    Pai vocea care e pe banda seamana perfect cu a lui Ceausescu, pacat ca nu am sarit la geam sa vad daca da cineva si din mana?!?!
    HI,HI,HI, Mai baieti, voi daca o sa castigati(presupunand ca nu vor stalibi alte forte castigatorii), va fi pt ca nu aveti concurenta.
    Pai concurenta voastra e de tot rasul, de rasul plansul, fereasca-ne Dumnezeu de cine o sa vina la guvernare, ca veti fi voi sau altii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate nu stiti Domnule Mustateanu ce fac cei care ar trebui sa mearga cu masina si sa puna la difuzoare mesaje electorale ale partidului din care faceti parte...Daca nu stiti, va spun eu. Pun manele cu volumul la maxim. Va spun si in ce zona ca sa nu credeti ca inventez.Pe la Steaua Dunarii, in data de 15 mai,seara. Verificati...Hal de partid si hal de conducatori ai acestuia...

    RăspundețiȘtergere