joi, septembrie 27, 2012

Mediatorul Pepi Mustateanu contact :


Biroul de Mediator Mustateanu a fost infiintat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, a Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului de Mediere, precum si a Hotararilor Consiliului de Mediere. Titularul biroului a fost autorizat ca mediator de catre Consiliul de Mediere prin Hotararea nr. 1923. DIN 15.04.2000. Birou de Mediator este prezent in Tabloul Mediatorilor emis de Consiliul de Mediere Bucuresti si publicat in Monitorul Oficial a Romaniei.
Despre mediatorul Pepi Mustateanu:
- Autorizat ca mediator in urma absolvirii stagiului de pregatire in cadrul Pro – Medierea din Bucuresti – Formator Daniela Popoviciu.
- Absolvent Master – Colegiul National de Afaceri Interne al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza – Bucuresti .
- Absolvent Master - M.B.A. – Universitatea Valahia – Targoviste.
- Absolvent Master – Institutul Ovidiu Sincai – Bucuresti.
- Licentiat in Management de Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti.
- Autor a  peste o suta de articole despre procedura medierii publicate in presa nationala de specialitate.Cele mai cunoscute fiind articolele prezente in ziarul giurgiu-net.ro si in revista: Medierea Tehnica si Arta .
- Site-ul oficial de prezentare si contact a mediatorului din Giurgiu, Pepi Mustateanu , este: http://mediatorgiurgiu.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu