duminică, septembrie 30, 2012

Functionarii publici si consilierii juridici pot fi mediatori


Functionarii publici pot fi mediatoriConsilierii juridici pot fi mediatori. Sigur ca nimeni nu este mediator de drept, oricine doreste sa devina mediator , fie ca este functionar publicconsilier juridic sau avocat, trebuie sa parcurga etapele de cursuri de mediatorexamen de mediator siautorizarea ca mediator in urma examenului sustinut cuconsiliul de mediere - Bucuresti.  Pentru asta recomand postarile :Modele acte Birou de Mediator ,Cursuri de mediator , Cursuri mediere in Bucuresti , Mediator vs Avocat , sau, Sunt avocatii mediatori de drept ? sau Sfaturi mediere .
Consiliul de mediere, inca nu impune nicio incompatibilitate intre calitatea de mediator si alte alte profesii care sa fie profesate in paralel cu cea de mediator chiar si daca vorbim de functionari publici si/sau consilierii juridici.
Trebuie avut in vedere ca medierea fiind o profesie liberala necesita timp foarte mult,justitiabilii interesati de mediere slicitand intalnirea cu mediatorul in timpul orelor de program. Deasemenea trebuie sa stim ca in Bucuresti concurenta in profesia de mediator este foarte mare, foate multi avocatii fiind deja autorizati ca mediatori, dar sicorpul mediatorilor neavocati din Bucuresti fiind unul foarte numeros.
Deasemenea trebuie avut in vedere ca autorizarea ca mediator in Bucuresti prespune continuarea pe : http://mediatorbucurestimustateanu.ro/functionarii-publici-si-consilierii-juridici-pot-fi-mediatori/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu