luni, octombrie 04, 2010

Comandante Che Guevara

In spiritul El Comandante, echipa de tineri din PSD Giurgiu se pregateste pentru victoria finala. Chiar daca pe poligonul de paintball cu gloante din vopsea, si chiar daca in conditii de maxima siguranta. Conform publicatiei electonice giurgiu-net.ro lucrurile au decurs in felul urmator:
" O zi mununata plina de aventura si suspans. De asta au avut parte participantii la a doua editie a concursului de Paintball organizat de Academia de Paintaball si Kiss Fm. Premiile consistente au motivat echipele inscrise in concurs sa adopte strategii de lupta cat mai diferite care sa aibe eficienta in lupta cu adversarii inarmati cu lansatoare de proiectile pline cu vopsea. Singurul partid cu o echipa inscrisa in concurs a fost echipa tinerilor PSD-isti care a si urcat pe podium la finalul acestui concurs."


7 comentarii:

  1. Nu trage domn Che Guevara, sunt eu Lascarica!
    Pacat ca nu am putut sa fiu intre voi sa va filmez in plina actiune si apoi sa va fac vedete tv. Poate vin si vremuri mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Filme din competitiile precedente difuzate pe TV de tine, Traiane, m-au motivat sa merg la competitia asta de maxima distractie. Dar ne vedem la urmatoarea, pe zapada :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oho, ce mi-as mai dori. Poate cu ajutorul lui Dumnezeu ne vedem printre fulgii de zapada. Ar fi un cotrast excelent. Vopseaua galbena pe piepturile voastre, vinul rosu fiert in cupe. Si fete cu ochii albastri. :) Asa sa ne ajute Dumnezeu, Comandante!

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.youtube.com/watch?v=bzzWRfvfz44&feature=player_embedded#!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dan Pasat. DNA solicita retinerea lui.
    http://www.antena3.ro/romania/dna-solicita-retinerea-deputatului-pdl-de-giurgiu-dan-pasat_108347.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Suupertare, sa incep sa cred in justitie de acum? sarumana de link!

    RăspundețiȘtergere
  7. La intrebarea te nu stiu sa raspund. Sa vedem cum evolueaza lucrurile si abia dupa aceea sa cautam raspuns. Eu inca nu am incredere in Justitia din Romania. O sa am cand hoti, dovediti, ca Anastase si Cotoi vor fi dupa gratii.

    RăspundețiȘtergere