marți, ianuarie 15, 2013

TARIFE PENTRU MEDIERE


Profesia de mediator fiind o profesie liberala  presupune ca nu exista o grila cu tarife mediere impusa de Consiliul de mediere ce trebuie respectata de mediatoriOnorariul unui mediator variaza in functie de complexitatea cazului supus medierii, de experienta mediatorului si de gradul de solicitare pe care mediatorul il are. In Bucuresti gasim tarife mediere incepand de la 100 ron la cei mai modesti mediatori, incepatori, si pana la onorariu de mediator de sute de euro sau si mai mult.
Onorariu de mediator este un criteriu dupa care ne alegem mediatorul chiar daca, dincolo de tarifele mediere pe care acesta le practica, importanta este capacitatea acestuia de va oferi servicii de mediere de calitate. Ca si in cazul avocatilor, si mediatorii sunt mediatori buni si mediatori foarte buni ! Este important sa va ganditi bine inainte de a alege un mediator !  Sigur ca onorariul de mediator nu poate fi unul exagerat ,mediatorii neputand avea tarife mediere mai mari decat cele ale avocatilor . Cabinetul de mediator Petru Mustateanu practica tarife mediere Continue reading →

Un comentariu:

  1. Fantastic website. Lots of helpful information here. I¡¦m sending it to several pals ans additionally sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat!

    --------------------------
    Website design | Website design Adelaide | Website design Brisbane

    RăspundețiȘtergere