joi, iunie 09, 2011

In tara in care visul cetateanului este sa moara capra vecinului, guvernarea Boc -Basescu este guvernarea ideala!

Ma straduiesc sa inteleg care este motivul pentru care oamenii refuza sa ia atitudine prin proteste impotriva masurilor inumane luate de guvernarea Boc- Basescu fata de cetatenii proprie tari.

Ma fortez sa inteleg cum o astfel de guvernare mai poate inca avea treisprezece procente de sustinere in randurile populatiei unei tari saracite fara precedent.

Un posibil raspuns l-am gasit in discutia cu un amic, e adevarat unul care a avut cateva avantaje de pe urma guvernarii portocalii.

Omul acesta considera ca ” bine le face politistilor, si asa erau prea multi” sau ca “pompierii si asa nu faceau numic toata ziua si primeau bani pentru asta” de parca era vina lor ca nu se produc incendii cu o frecventa mai mare la care sa intervina. Si tot asa se exprima dumnealui fata de toate categoriile profesionale cu o mare satisfactie pentru ca Boc-Basescu au reusit sa omoare caprele vecinilor lui politisti, pompieri, doctori, profesori, functionari publici,samd.

Le doresc sanatate oamenilor care gandesc asa dar as vrea sa nu uite ca si ei sunt la randul lor vecini, si ca cineva va fi la fel de bucuros sa le vada murind capra candva.

2 comentarii:

  1. Populatia era saracita de dinainte. Ce suferim acum e intr-un fel necesar. Am bagat mana in pusculita intitulata "deficit" si am inceput sa luam cat mai mult de acolo prin 2008. Si acu ne-am dat cu fundu' de pamant. Asta e. Apropo, ai putea sa scrii despre toate firmele care au conturile lichidate de ANAF, ceea ce este o nebunie totala. ANAF ce interese are ? Sa ramana aia fara joburi sa intre pe ajutor de somaj de la stat (deci sa ia de la buget ?) sau sa ramana in business cat de cat, sa plateasca taxe ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Muncitorul Gheorghe28 iunie 2011 la 08:27

    Well... Daca stau si ma cuget ca din totalul populatiei active mai bine de jumatate sunt angajati "la stat"... parca are dreptate Basescu.

    RăspundețiȘtergere