marți, august 19, 2008

Politica e la genul feminin


Politica e la genul feminin

Politica e la genul feminin. Doar din punct de vedere gramatical.Hm,politica are genul fetelor dar e pentru baieti.
Fetele vazute pe strada sunt frumoase.Machiate,aranjate,imbracate cu gust.Ne impresioneaza toate.Ne reevaluam principiile de fiecare data cand in campul vizual apare o capodopera a naturi ornata de stiinta machiajului.
Am fost la strand.Acolo fetele sunt altfel. Cand experienta croitorilor si culorile machiajului dispar, realitatea imagini capata alta dimensiune.Nu stiu daca sunt mai urate, dar sunt altfel.Sunt atat de altfel incat ne surprind.Si parca ne e greu sa ne obisnuim sa le vedem asa.Suntem atat de obisnuiti cu minciuna machiajului incat nu mai vrem sa acceptam realitatea.
La televizor politicienii sunt destepti.Sunt destepti si plini de intentii bune. Vorbesc si arata bine. Le pasa de noi si se straduiesc sa ne rezolve problemele.Au principii si valori morale. Sunt curati pe maini si au fata curata.
Sunt de la 18 ani in politica.Traiesc printre ei si ii cunosc.Nu doar pe cei din partidul din care fac parte ci pe toti. Suntem un oras mic in care toata lumea cunoaste pe toata lumea. Si tu ii cunosti dar eu mai bine ca oricare.Ii cunosc pentru ca am fost printre ei de pe vremea cand eram doar un copil de care nu se fereau pentru ca nu il luau in seama.Ei nu isi mai amintesc.Eu imi amintesc totul.
Politicienii nu sunt ca la televizor. Sunt oameni cu virtuti si vicii.Cand magia reflectoarelor dispare sunt altfel. Sunt atat de altfel incat ne surprind.Si parca ne e greu sa ne obisnuim sa ii vedem asa.Suntem atat de obisnuiti cu minciuna electorala incat refuzam sa mai acceptam realitatea.
Si tu stii asta la fel de bine cum o stiu si eu. Insa continuam sa ne mintim reciproc prefacandu-ne ca nu stim.
Politica e o curva.De cate ori ai auzit asta? De cate ori ai spus asta?
Este, dar este pentru ca asa o preferi! Politicienii te mint pentru ca tu le ceri sa te minta. Ma intrebi de cate ori ai ocazia de ce nu ne impunem noi cei din generatia tanara.De ce mai lasam comunistii aia perversi sa conduca.Pentru ca nu ne preferi.Pentru ca noi nu mintim iar tu ii preferi pe cei care te mint.
Pentru ca noi nu ne ascundem viciile.Pentru ca vrem sa ne apreciati asa cum suntem. Pentru ca promitem doar ce putem realiza. Pentru am crescut poate sub ochii tai si nu poti sa crezi ca pustiul ala care a fost cu fi-tu in clasa poate mai mult decat inabordabilul baron in fata caruia iti scoti caciula.
Stii ca Irina loghin este parlamentar de Giurgiu acum? De ce te miri ca tu ai votat-o? Si ai vota-o si a doua oara daca ai avea de ales intre ea si mine.Si stii de ce? pentru ca pe ea nu o cunosti si ii e mai usor sa te minta.
Pepimustateanu.blogspot.com

12 comentarii:

  1. Sunt perfect de acord cu ce ai scris aici. Din pacate este o realitate peste tot in Romania. Se vrea o innoire a clasei politice, cel putin declarativ, insa cand este vorba de ziua votului tot un basescu, un becali sau o udrea sunt mai atractivi pentru ca ne ofera material de telenovela zi de zi. Multe salutari de la Oradea,
    Emilian Pavel

    RăspundețiȘtergere
  2. Gurrritaaa!!!.....exagerezi!!!...ca de obicei. OF!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu exagereaza deloc si tu...oricine ai fi...o stii prea bine...Cel putin Pepi are curajul sa spuna lucrurilor pe nume...putini o mai fac in ziua de azi...Alina Z.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu femeile machiate, care ascund anumite imperfectiuni, am inteles, dar cu barbatii care desi in mod normal nu se machiaza (doar daca sunt prezentatori Tv, actori sau cocote masculine)si totusi sunt atat de prefacuti, cum ramane?

    RăspundețiȘtergere
  5. CORRRECT!!!!
    Stim noi mai multi prefacuti din astia :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnilor...se pare ca le stiti pe toate...sa inteleg ca sunteti unii dintre acei prefacuti despre care vorbiti?Sau doar va grabiti sa-i judecati pe cei din jur fara sa va ganditi ca poate dvs aveti mai multe defecte decat ei...Un om care se crede cinstit nu-si ascunde niciodata cuvintele in spatele unui anonimat...Alina Zauleanu

    RăspundețiȘtergere
  7. ...of...Alinutza..dar inflacarata mai esti mai mama...hi hi...prietenii stiu de ce :))
    Sunteti intru totul de acord cu domnul Mustateanu, de ce oare?!!

    Semnat..o Cristina...ca sa nu fim doua Aline, ca deja sunt prea multe in viata Dl Mustateanu :))...Aline ma refer

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce ai mai facut mai Pepi, de te-au incaibarat toate femeile? Au aflat Alinele una de alta? vezi sa nu te frigi, ca s-ar putea sa doara rau, mai ales acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fratilor!!!N-am vazut nicaieri atata rautate si invidie ca-n politica...si apropo...n-o cunosc personal pe Alina dar am auzit numai lucruri bune despre ea si-mi place ce va spune...Bravo Alina!Esti o luptatoare si-o curajoasa!Te admir! Mihai-Greaca

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca nu femeile l-au incaibarat ci invidia si rautatra dusmanilor...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ei bine...ma asteptam la asemenea comentarii rautacioase insa...daca m-ati cunoaste cu siguranta n-ati mai insinua niste lucruri absurde...Daca-mi permiteti as vrea sa va dau un sfat:nu mai continuati in ritmul asta ca ati devenit penibili si o sa va imbolnaviti de atata invidie.Lasati-l in colo de ciolan ca-n viata sunt lucruri mult mai importante!Alina Z

    RăspundețiȘtergere
  12. am aflat ca numarul alinelor din viata ta va scadea in curand cu una...nu-ti dauneaza campaniei?

    RăspundețiȘtergere