marți, mai 20, 2008

Fiecare pasare pe limba ei piere.

Fiecare pasare pe limba ei piere.


La politicieni in general dar la politicianul Basescu in special, limitele paranoii ajung la un moment dat sa depaseasca cotele de atentie. Implicare sa fatisa in campania electorala risca sa aduca dezavantaje majore propriei imagini si ..culmea, avantaje mari altor candidati decat cei ai partidului pe care neconstitutional il reprezinta.
In alta ordine de idei, incercarea sa disperata de a ne convinge ca Videanu a condus bine Bucurestiul si ca este important ca Blaga sa-i continue activitatea il duce in limita penibilului.
Nu intamplator povestesc despre asta.Politica in linii mari se face la televizor. Zilnic am deplasari cu masina personala in judetul Giurgiu unde stau de vorba cu oamenii si ii ascult. Ei nu stiu mare lucru despre ce se intampla cu candidatii din judetul Giurgiu.Dar despre ce este la capitala sunt foarte bine pusi la curent pentru ca vad la televizor seara de seara. Iar transferul de imagine al votului politic se face fara sa banuim de la candidatul ce lupta la capitala catre cel de la provincie.
Sa ma intorc la Basescu. Spera ca daca ii scoate la masa o data pe Blaga ii poate face si primar. Dar nu poate. Si asta pentru ca a intrat intr-un cerc inchis. Culuarul si elanul pe care Sorin Oprescu le are sunt create cu mult timp inainte de o declaratie pripita. Succesul independentului Oprescu a fost garantat de politicianul Basescu atunci cand a comparat clasa politica cu un geam plin de zoaie. Oamenii l-au crezut, iar acum refuza sa mai dea crezare partidelor. Il prefera pe independent. Si Blaga si Boc si Valentin Iliescu si toti cei care sunt inregimentati politic, fac parte din clasa aceea politica pe care domnul Basecu a catalogat-o deja in fata propriului electorat.Un geam plin de zoaie.
Fiecare pasare pe limba ei piere.E valabil si pentru domnul Basescu dar si pentru alti politicieni.Stiu eu care. Sau un alt proverb se aplica la fel de bine: Cine seamana vant,va culege furtuna.
Intorcandu-ma la Giurgiu. A aparut o noua moda. Cea a marsurilor ,,funebre”. Dragi consilieri de imagine,directori de campanie,P.R. sau secretare a toate facatoare, tineti minte urmatoarele: O campanie buna se masoara in voturi! Restul nu conteaza. Fiecare actiune contine un buget,niste mijloace si are un scop. Daca bugetul alocat nu este acoperit de siguranta obtineri unor voturi este o risipa de bani si de timp.
Restul pe blog: pepimustateanu.blogspot.com

3 comentarii:

  1. de ce nu te alaturi echipei? toti putem spune din interiorul pertidului ca ne deplasam cu masina proprie in judet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cum dl.Mustateanu, se poate...Dl Alin Duta, si Dl.Manuel "one men show" Craiciu, in echipa d-lui potential primar Maroiu?!?!
    Pai si dvs?! Sau cum, ciolanul a fost mai mic de data asta? Si cum, tinerii giurgiuveni voi fi reprezentati in primaria Giurgiu de acesti 2 stimati "parveniti"?
    Dl Alin Dutu are blogg? Nu de alta dar ne intereseaza proiectele dumisale in calitate de viitor consilier?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine ma, Alin care vinde parfumuri de prin strainatatzuri?!
    Nu se poate?! Ce noroc au unii!

    RăspundețiȘtergere